| paolla_7095 a întrebat:

Si eu am patit la fel cu prietena mea cea mai buna crying
o iubeam si o iubesc
Dar ma tradat enorm, si nu doar pentru o singura data...
dar am iertat-o, cu gandul ca orice om greseste
dar se pare ca ea a profitat de acest fapt
Insa de data aceasta ma tradat cu cea mai mare dusmana a mea!
am plans, si eu zile!
Si am aflat de la o colega de clasa ca m-a facut in toate felurile pe la spate : miorlaioasa, suparacioasa, fitsoasa etc.
Am pus-o pe o alta fata sa o intrebe daca ar mai vrea sa ne impacam si mai multe chesti, ea a raspuns ca trebuie sa ma mai maturizez etc! ca o deranjeaza ca nu las de la mine, ca comentez si chesti, nu stiu ce sa fac, sa incerc totusi sa imi cer iertare?

4 răspunsuri:
| dienuk a răspuns:

Din moment ce te barfeste pe la spate.nu e prietena ta.
move on, fa-ti alti prieteni.
ea plange oare? iti zic eu, NU! tu dc sa o faci si pentru ce?
fii tare, nu`i ultimul om de pe lume.

| Razvan a răspuns:

Pe genul asta de oameni trebuie sa ii ignori. N-are sens sa ii cersesti iertarea, nu esti vinovata cu nimic.Gaseste-ti alti prieteni care sa te aprecieze cu adevarathappy

| biancabellaa a răspuns:

Daca era prietena ta adevarata nu te barfea pe la spate cu dusmanii si ce daca oi fi tu miorlaioasa, suparacioasa, fitoasa etc. trebuia sa te accepte asa cum esti.Cum a zis si,, dienuk,, fa-ti alti prieteni care sa te accepte asa cum esti cu calitati si defecte.Pentru o,, prietena,, ca ea nu merita sa plangi chiar deloc. Ea chiar nu merita sinceritatea si prietenie ta pe care tu i-ai oferit-o.

| sissi a răspuns:

Fii tare... nu merge si te milogi pe la ea ca apoi daca te-a tradat acum o sa te mai tradeze...arata`i ca ea are de pierdut, nu tu