| AliNuTzA_9627 a întrebat:

Si inca odata am mare nevoie de sfaturile voaste! V-am povestit despre baiatul de pe messenger...cu care vorbeam de un an si l-am mintit.etc***.Eu nu i-am dat ignore...doar il bagasem pe invizible ca nu am avut curajul sa vb cu el dupa tot ce i.am facut.ieri mi-am luat inima in dinti si l.am scos de pe invizible...nu am vorbit dar seara am`primit un mesaj de noapte buna de la el. iar astazi am vorbit pe mess...ca si cand nimic nu s-ar fi intamplat. i-am spus tot adevarul, unde lucrez, ca baiatul care i-a raspuns atunci la telef era doar un amic. i-am spus tot...si a spus ca el vrea sa ne intalnim.ca ii e drag de mine...si ca e suparat doar pe faptul ca dintr-o prostie am ratat ocazia sa ne intalnim.ca nu vede nimic rau in faptul ca am grija de niste mosi.
Eu nu stiu ce sa cred... poate face asta sa se razbune.thinking poate are un planthinking sau doar ca mi. a dus dorul si intr-adevar ma placethinking dar este prea amabil dupa tot ce s-a intamplatthinking ciudatsad
Voi ce parere aveti?! ce sa facthinking sa continuui sa vorbesc cu elthinking multumesc pentru intelegere!

Răspuns Câştigător
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Eu cred ca te-a inteles, a inteles de ce ai mintit si, nefiind ceva grav, te-a iertat. Chiar pare ca te place, nu mai fi asa de speriata. Nu e nimic rau in ce faci tu, in modul in care iti castigi banii, e munca cinstita si munca nu e rusinoasa. Nu il mai minti, nu mai fi suspicioasa. Lasa-l sa se apropie de tine si incercati sa construiti o relatie. Poate merge.

4 răspunsuri:
| DeNyyy a răspuns:

Tu numai pe uu l-ai mintit pe mess? eu am mintit vreo 20 rolling on the floor te as. si pe la mine sa rasp...asa cum ii astept pe toti

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cred ca ar trebui sa te intalnesti cu el si sa legati o prieteniesi poate si mai mult, cred ca a inteles de ce l-ai mintit.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna, ce mai faci