| yinyang a întrebat:

Si spun asa... Logic masina depune o cantitate mai mare de energie decat a unui om...deci energia asta trebuie sa aiba si un camp magnetic mai puternic si totodata electric...deci pasarile avant ciocul electromagnetic... ele sunt deranjate de orice furtuna majora, de orice vant puternic, de fus orar, de electromagnetismul pamantului...deci pamantul e problema, si noi prin tot ce construim pe ea... prin fabrici, uzine, prin masini...

Noi ca fiinte umane minuscule emanam caldura, atunci tot ce traieste emana caldura numai ca noi nu simtim caldura. La flori simtim miros, mirosul trece prin creierul nostru, creierul nostru ne da senzatia de bine, iar caldura o emanam cu ajutorul ei... dar poate si floarea respectiva simte ceva ca o mirosim... schimbul de energie se intampla la fiecare pas daca gandim astfel... deci fiecare atingere, privire poate chiar gand...Acum poate eu ma gandesc la tine, nu stiu cand ai sa citesti asta, dar poate tu simti prezenta mea fara sa fiu acolo... totul e de control, totul e ca sa ne faca mai prosti decat suntem, de cat eram si-am fost vreodata... cineva imi spune in piata :"1 leu 50"
"pai de ce?" " un leu kg de cartofi si 50 bani sacosa" iar eu ii zic "dar trebuie sa cumpar si petrol?" femeia nu intelege ca ea face un rau pe planeta asta...ca mie imi da petrol la lingura prin sacosa aia...si mi-o da si cu adaos triplu fata de fabrica...

Pamantul e influentat de noi dar noi suntem influentati de el in tot ceea ce facem... el e spatiul si timpul nostru... deci el este aproapele nostru...noi nici nu ne dam seama ca in fiecare zi facem bani pentru cineva...cand ai aprins lumina ai facut bani pentru cineva...cand dai drumul la apa faci iarasi bani pentru cineva...cand tragi apa la fel...deci tot ceea ce iti trebuie, trebuie sa platesti pentru ea...deci tot ce facem pentru comoditatea nostra trebuie platit... dar ca sa platim trebuie sa muncim...depunem energie, adica o consumam ca sa supravietuim...cine a inventat primul sistem astfel? omul primitiv, mai exact primul sef de trib...

Lumea spune, sa nu mananci carne... cum sa nu mananci? scrie undeva? spune doar sa nu mananci in exces ca iti ingreunezi fiinta...cu cat corpul e mai greu si nu e uniform, cu atat si psihicul intervine si actioneaza... apar fixurile, complexele... de aici dietele... toti credem ca daca facem dieta e ceva bun...nu! dieta poate fi doar de viata, nu si alimentara care datorita complexelor se transforma in foamete..."nu mananc ca ma ingras daca mai gust o bomboana"...Prostii... Crezi ca daca iei niste calorii in plus pe zi, in alta zi cand ai treaba nu ai sa le dai la loc? Fixurile, mataforic vorbind, piticii de pe creier nu sunt altceva decat lucruri negative pentru noi... daca privim bomboana si o calculam in kilocalorii adica raport energetic, noi datorita unei bomboane pe zi facem cel putin o actiune, actiunea respectiva poate nu e unica, dar ceea ce o face unica este modul de a o face.

Apa cica are memorie, deci noi care detinem apa 55% detinem memorie? NU! Pentru ca urinam. Noi pierdem memoria din apa dar o pastram pe cea din creier...Cand bei 5 beri, a doua zi te doare capul...pai te doare poate pentru ca unii nu-si mai aduc aminte tot...sau era cam ametit si acum e mahmur. a detinut mai multa apa dar a si eliminat la fel... Excesul e mereu problema... exces de carne, de munca, de baut, de iesit, de studiat, de Tot... actiunile frecvente duc la exces... oricare ar fi ala... uneori il constientizam, alteori nu...problema e ca nu gandim la scara mica ca sa intelegem ca nu suntem la scara prea mare... dar nici jos nu mai suntem...

De ce s-au facut partide ecologice, de ce sunt utilaje ecologice? Pentru ca noi ne-am dat cativa seama ca trebuie facut ceva...ca sa putem sa supravietuim trebuie sa facem ceva... Dar o alta problema e ca sunt degeaba... au voluntari si nu au ce sa fac cu ei...sunt dezinteresati total...parerea mea... In loc sa utilizam ce s-a inventat acum, noi utilizam ce de de cel putin 60 ani... Acum avem aparate care transforma apa in foc si nu numai atat, focul se transforma inapoi in apa... noi am putea sa avem cada facuta pe acest sistem...statul nu ne da, pentru noi e prea scump si ramanem acolo unde vor ei sa ramanem...ne simtim condusi...il intreb pe un batranel in parcul de sah "nene, cine conduce tara asta? a cui sunt toate astea?" "a presedintelui nostru"...deci ei inca mai cred ca suntem comunisti, ca totul detine conducatorul unui stat...Trist dar adevarat...nu?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Deci ceilalti au fost blanzi in a face aprecieri la adresa ta. Deci eu cred ca tu ai impresia ca esti destept si stii multe, dar, de fapt, habar n-ai pe ce lume traiesti. Deci textul tau e imposibil de lecturat integral, pentru un om care a mai citit si altceva in afara de carti de joc si de bucate. Deci du-te, bea un ceai de tei, calmeaza-te si mai cumpara-ti niste logica, neuroni (atentie, nu neutroni!), eventual alt creier...
A, si niste medicamente pentru tastatura ta, ca vad ca are diaree.

11 răspunsuri:
| Pho3nix a răspuns:

Wow...foartee interesant. E un fel de analiza, iei ceva anume si analizezi.
Multumim pentru textul asta. happy

| hândel a răspuns:

Cuvintele tale nu au o logica comuna, sau cel putin una clara. Insa nimic din romania nu tinde spre asa ceva. Vorba mea preferata este: excesul de orice natura, dauneaza grav! Oamenii fac excese in fiecare zi, si la scara mica, in perimetrul actiunilor sale, nu se observa capacitatea distructiva asupra mediului inconjurator, ceea ce pare a fi in regula pentru. ei. Cei care trebuie, sunt platiti sa faca ceva, nu fac! Intotdeauna am spus-o, si o voi repeta, desi multi imi spun ca-i si de datoria mea sa actionez. Atunci eu actionez, insa in cercul nevoilor mele, caci in vederea de ansamblu este datoria altora, care-si asuma aceasta obligatie, si sunt platiti pentru. asta desi nu si-o indeplinesc. Si ajung la alta chestie enervanta, furtul. Toti fura, unii legal, altii ilegal, insa cu totii o fac cu lacomie, in exces. Nu te astepta la evolutie cand suntem schimbati pe interese financiare. Romania este o tara in care se experimenteaza, incepand din politica. Daca merge, bine, daca nu, alt experiment. Si dovada sta in acel "cred" din gurile parlamentarilor care joaca soarta tarii pe alba neagra, dovada ca habar n-au ce face de cele mai multe ori. Sfatul meu, daca-ti permiti, fa-ti viata intr-o tara civilizata, departe de salbaticia asta.

| ioana181 a răspuns:

La inceput mi s-a parut foarte lung textul (si imca mi se pare), dar pe parcurs ce l-am citit a inceput sa imi placa. Chiar e adevarat, uneori haios ce ai scris, cel mai mult imi place faza cu punga si petrolul. happy

| Simonaaaaaaaa a răspuns:

Sincer... te admir.sincer cred ca esti un om cu o minte deschisa si admir ffff mult asta la un om.ai mare dreptate si spui adevarul pe care pamenii refuza sa il creada sau il ignora dinprostie si egois...as vrea sa te cunosc mai binehappy

| yinyang explică:

Ms ca ai avut rabdarea de a citihappy mai precis ca ai consumat timp si energie pentru a citi si a da un raspunshappy

| yinyang explică:

Apai mai harciog...cand ai prea multe de spus le spui, nu cont ordinea... daca tu crezi ca eu am pus drept concluzie faza cu batranul...sincer...atunci inseamna ca nici nu trebuia sa citesti...somn usor in lumea ta puiut

| yinyang explică:

Oriunde poti sa-ti faci viata mai buna...ca oriunde e acelasi sistem...doar ca il simti tu mai putin sau mai puternic...cum ziceam si mai sus...au fost ganduri...nu trebuie sa aiba o logica... logica este insasi concluzia...cum ziceai si tu pe aicihappy mersi de sfathappy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cioc electromagnetic...thinking
Vrei pat cu vedere la geam sau te lasam langa usa?happy da sa te hotarasti repede ca la geam mai sunt putine locuri ca vin astia care se cred Stefan cel Mare...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mai yngyang.sincer nu pot sa-ti dau dreptate.Tot ce pot sa-ti spun este ca probabil ai intrat in transa si ai inceput sa debitezi ca un nebun evoluat sarind de la o extrema la alta ca sa ajungi in final la un batrinel senil si la parerile lui despre comunism. Ti-am urmarit atent logica despre care pot sa-ti spun ca scapata serios. Dar oricum cea ce ai vrut sa spui sau sa ne arati dovedeste ca te preocupa serios imaginea aici pe site.Nu pot sa-ti spun decit noapte buna.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ramin la parerea mea yang care este ca totul pleaca de la simplitate.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Yinyang-Cred ca nu mai avem paturi la geam.Nu ai alta alternativa decat la usa. laughing
vezi ca ai multe neclaritati in expunerea ta.corecteaza-ti-le!