Deci ceilalti au fost blanzi in a face aprecieri la adresa ta. Deci eu cred ca tu ai impresia ca esti destept si stii multe, dar, de fapt, habar n-ai pe ce lume traiesti. Deci textul tau e imposibil de lecturat integral, pentru un om care a mai citit si altceva in afara de carti de joc si de bucate. Deci du-te, bea un ceai de tei, calmeaza-te si mai cumpara-ti niste logica, neuroni (atentie, nu neutroni!), eventual alt creier...
A, si niste medicamente pentru tastatura ta, ca vad ca are diaree.
Wow...foartee interesant. E un fel de analiza, iei ceva anume si analizezi.
Multumim pentru textul asta.
Cuvintele tale nu au o logica comuna, sau cel putin una clara. Insa nimic din romania nu tinde spre asa ceva. Vorba mea preferata este: excesul de orice natura, dauneaza grav! Oamenii fac excese in fiecare zi, si la scara mica, in perimetrul actiunilor sale, nu se observa capacitatea distructiva asupra mediului inconjurator, ceea ce pare a fi in regula pentru. ei. Cei care trebuie, sunt platiti sa faca ceva, nu fac! Intotdeauna am spus-o, si o voi repeta, desi multi imi spun ca-i si de datoria mea sa actionez. Atunci eu actionez, insa in cercul nevoilor mele, caci in vederea de ansamblu este datoria altora, care-si asuma aceasta obligatie, si sunt platiti pentru. asta desi nu si-o indeplinesc. Si ajung la alta chestie enervanta, furtul. Toti fura, unii legal, altii ilegal, insa cu totii o fac cu lacomie, in exces. Nu te astepta la evolutie cand suntem schimbati pe interese financiare. Romania este o tara in care se experimenteaza, incepand din politica. Daca merge, bine, daca nu, alt experiment. Si dovada sta in acel "cred" din gurile parlamentarilor care joaca soarta tarii pe alba neagra, dovada ca habar n-au ce face de cele mai multe ori. Sfatul meu, daca-ti permiti, fa-ti viata intr-o tara civilizata, departe de salbaticia asta.
La inceput mi s-a parut foarte lung textul (si imca mi se pare), dar pe parcurs ce l-am citit a inceput sa imi placa. Chiar e adevarat, uneori haios ce ai scris, cel mai mult imi place faza cu punga si petrolul.
Sincer... te admir.sincer cred ca esti un om cu o minte deschisa si admir ffff mult asta la un om.ai mare dreptate si spui adevarul pe care pamenii refuza sa il creada sau il ignora dinprostie si egois...as vrea sa te cunosc mai bine
Ms ca ai avut rabdarea de a citi mai precis ca ai consumat timp si energie pentru a citi si a da un raspuns
Apai mai harciog...cand ai prea multe de spus le spui, nu cont ordinea... daca tu crezi ca eu am pus drept concluzie faza cu batranul...sincer...atunci inseamna ca nici nu trebuia sa citesti...somn usor in lumea ta puiut
Oriunde poti sa-ti faci viata mai buna...ca oriunde e acelasi sistem...doar ca il simti tu mai putin sau mai puternic...cum ziceam si mai sus...au fost ganduri...nu trebuie sa aiba o logica... logica este insasi concluzia...cum ziceai si tu pe aici mersi de sfat
Mai yngyang.sincer nu pot sa-ti dau dreptate.Tot ce pot sa-ti spun este ca probabil ai intrat in transa si ai inceput sa debitezi ca un nebun evoluat sarind de la o extrema la alta ca sa ajungi in final la un batrinel senil si la parerile lui despre comunism. Ti-am urmarit atent logica despre care pot sa-ti spun ca scapata serios. Dar oricum cea ce ai vrut sa spui sau sa ne arati dovedeste ca te preocupa serios imaginea aici pe site.Nu pot sa-ti spun decit noapte buna.
Idkrjek întreabă: