Pai am mers la bunici si noi ne-am gandit sa facem Amintiri din copilarie 2012(video). Pai si am mers la o baba in curte(la furat de mere) si un bou s-a urcat in copac si a cazut in cotetul porcilor la baba aia(baba fiind cea mai rea din sat, i se zice vreajitoarea)=]]. Si fiind seara baba a iesit afara sa vada ce se intampla. i noi toti eram pe scari in fata ei, bine ca nu a vazut bine. si statea si se uita si nu ne vedea, la un moment dat eu am inceput sa rad si ne-a vazut. Logic ca toti am luat-o la goana. Oricum nu a venit dupa noi. Dar faza cea mai tare e ca baba a sunat la politie si noi cateva zile a trebuit sa stam prin padure, sa nu ne gaseasca ploitia. Si dupa ce am aflat ca politia nu mai era in sat am mers la baba pe la 12 noaptea si ii bateam in geamuri si scoteam tot felul de sunete ca sa o speriem si ea satana dracu, nu ma prinzi tu pe mine si pana la urma urmei am plecat. La care a 2a zi sa aflam ca baba s-a mutat la pitesti ca cica era bantuita casa ei de satane, de fantome
Eu cu cea mai bună prietenă am fost la Nisipurile de aur unde noi ne luasem și o jucărie(facem asta mereu, e o traditie), ne duceam la apa mai adâncă[bun acum e momentul să explic ce jucărie era: o bacnotă legată de o ață] și așteptam cât puteam să vină o victimă. Vă dați seama ce comic era când un om lua bacnota de la suprafața apei și noi ieșeam ca din pușcă și ziceam "Vrei să nii furi?!"
Dacă nu credeți dați un e-mail la adresa ankutza_anka29@yahoo.com ea e fata cu care am făcut trăsnaia.
vibeantonio întreabă: