| Animeforlifee9921 a întrebat:

Si voi aveti sentimentul ala de parca nimeni nu va suporta? Eu simt asta zi de zi si sunt luata peste picior in fiecare zi din motive necunoscute.
Stiti ca v-am povestit eu ieri ca alartaieri mi-a fost rau la scoala si era sa lesin? Ei bine acum cam o ora am fost cu o colega la un magazin din fata liceului sa ne luam ceva dulce si era si un profesor de sport acolo(nu cel de ieri,altul care a stat acolo si a vazut ca mi se facuse rau si care e mai artagos asa de fel) si eu mi-am luat un fel de baton din ala de ciocolata,iar cand treceam pe langa intrare ca aproape se sunase de ora,era profesorul respectiv si mi-a spus: "don'soara,ti-ai revenit? De aia ti-e rau,ca mananci numai prostii si nu mananci mancare". M-am enervat si am spus mai in soapta ca sa nu auda: "si ce?". Eu sunt timida timida,dar nu suport sa fiu luata peste picior din motive banale,de parca din cauza mea mi-a fost rau si eu si mancasem inainte,n-avea el de unde sa stie ca nu mancasem. El a fost si profesorul de sport al surorii mele la alta scoala si odata i-a scazut nota la sport din motive necunoscute. El a si "copilarit" cu mama in satul ei natal si s-au certat pe seama notei scazute si de atunci are boala pe familia mea.
Inainte de faza asta cu el,noi avem si o gradinita langa liceu,iar copiii de acolo au avut un fel de spectacol si ne-au chemat si pe noi sa vedem, era alt baiat de clasa a 10-a si cand m-a vazut,a spus: "uite-o si pe asta". Eu nu am vorbit niciodata cu el si si-a permis sa ma barfeasca pe la spate asa dintr-un motiv nestiut suta la suta. Eu tin sa cred ca m-a vazut alaltaieri pe geam cand eram asa pe scaun,cand mi s-a facut rau,ca cica tot liceul a vazut tot si cred ca si el a vazut si poate s-a gandit ca alaltaieri eram lesinata si azi la discractie. Voi ati mai patit chestii de genul? Cum procedati cand va insulta cineva? Ce le spuneti ca totusi sa nu ii jigniti? Sper sa nu credeti ca ma plang, dar numai asa de curiozitate ca sa vad daca sunt singura cu stima scazuta din cauza unor prosti.

4 răspunsuri:
| Animeforlifee9921 explică:

Alaltaieri**

| anonim567899 a răspuns (pentru Animeforlifee9921):

Așteaptă să te faci mare și să ajungi șefă pe undeva că o să vezi atunci cum este.

| rafaa696 a răspuns:

Buna și eu am același sentiment, ba chiar am sentimentul asta și pe plan emoțional(simt că toate fetele fug de mine?) singura scăpare este sa vorbești cu un prieten sau să cunoști oameni noi

| Animeforlifee9921 explică (pentru rafaa696):

Ai vrea sa vb in privat? Ca avem si noi in comun treaba asta.