Hey!
Eu fac parte din aceasta generatie si pot sa spun clar ca este vai de capul ei. Nu ma intereseaza ca si eu fac parte din ea... asta este adevarul.
Nu toti suntem asa, eu de exemplu nu sunt dar e degeaba! De exemplu eu si vreo 2-4 colegi nu avem cum sa-i schimbam pe restul. 5 Persoane nu le pot schimba pe restul de 20! *in cazul meu*
Deci ce rost ar avea? Ce ai spus tu aici este doar o mica parte a problemei.
Copii de 13 ani care mint, se apuc sa fumeze ca nesimtitii pe oriunde apuca, fetele au ajuns sa fie privite ca obiecte sexuale, elevii au ajuns sa-si bata joc de profesori! *de unii dintre ei*
A ajuns sa fie o rusine sa fii medic *sa salvezi vieti*, sa fii profesor! Cica in trecut era o mandrie sa spui ca esti profesor! Acum te "mananca cainii" daca esti profesor! Trebuie sa tii in frau toti retardatii si singura ta placere ca profesor este cand mai gasesti 1-2 elevi mai rasariti printr-o clasa *si incerci sa vorbesti mai mult cu aia*.
Fete de 14 ani care sufera dupa despartirea cu "iubitul"... baieti care stiu doar sala, sala *stiu, am spus de 2 ori*, gaming, p0rn si fumat.
Mai deschide careva vreo carte? Macar in format electronic?
Nope.Generatia mea nu ar citi nici macar benzi desenate,daramite carti *iarasi,nu toti, exista si exceptii*
Sinucigasi, persoane depresive, persoane agresive din cine stie ce motive idioate. *ex: relatii esuate, note mici la biologie sau la alta materie la care trebuie sa tocesti*
Nu mai au niciun target *unii dintre ei*
Daca ii intrebi ce vor sa se faca atunci clar, orice dar sa faca bani.
Mai este si friendzone-ul asta prapadit, baietii obsedati sexual de la cine stie ce varsta.
Copiii de clasa a 4-a care injura de iti vine sa-i strangi de gat cand auzi ce porcarii pot sa iasa din gurile lor.
Fete care injura! Care vorbesc cu expresii gen "sa-si bage ____-ceea ce nu au". Nu toate dar exista si este deranjant!
Iarasi,alta problema,fumatul!
In generatia asta daca nu fumezi esti vai de capul tau,nu esti cool.
Eu nu pun gura pe asa ceva. Este sanatatea mea in joc. Dar oare se gandeste cineva?
Dai bani ca prostul,iti strici dintii,plamanii, sanatatea si mai ai si respiratia aia ewww! Si pentru ce?
Primesti ceva! Te transformi intr-un sclav intrucat, fara suparare, pentru mine, persoanele care nu se pot stapani macar 3 ore fara sa fumeze sunt ca niste sclavi. Da, fumeaza dar daca nu te poti controla macar putin, cand esti la scoala atunci e o problema grava. Nu spun asta ca sa deranjez pe cineva.
Fetele de treaba isi gasesc baieti naspa care vor doar sa le dezvirgineze, mare noroc sa-ti gasesti o relatie care sa te tina pe viata.
Fete care se imbraca sau mai bine zis nu se imbraca. *ca sa atraga maimutele*
Fete de 13 ani care plang ca nu au sani... Baieti de 15 ani care zic ca il au de +20 cm. Baieti care se pozeaza in baie numai ca sa vada lumea "Uite ce muschi am facut dupa 3 zile de sala".
Baieti si fete care se plimba in grupuri ca sa-si bata joc de persoanele timide care nu au grupuri atat de mari.
*Ce moaca are ala*, *Ce sani mici are aia*, *Ce naspa arata ala*
Baieti carora le este rusine sa spuna ceea ce simt pentru o fata ca nu cumva sa-i respinga,sa-si bata joc de ei...
Baieti *si fete cateodata* care isi baga toti banii de buzunar in jocuri pe pc ca pe urma sa se lase si sa piarda toti banii. *am un coleg care cu banii bagati intr-un cont de LOL -league of legends si-ar fi putut cumpara un laptop bunicel*
O generatie in care daca esti timid "te mananca cainii "!
O generatie in care daca tipul are BMW atunci nu prea mai conteaza restul.
Concluzia?!
O generatie in care toti au pretentii dar nimeni nu ofera.
Multumesc pentru aceasta intrebare. Cu ocazia asta m-am descarcat putin.
Am spus lucrurile astea si totusi... fac parte din aceasta generatie! Deci iti dai seama. Poate ca o sa se gaseasca unul care sa-mi spuna ca sunt "comunist". Ei bine,nici macar nu eram nascut atunci! Totusi, e gresit ca gandesc asa? Sunt stricat eu? Ei?
Am auzit de multe ori ca sunt ciudat. Ei bine, ciudat nu inseamna neaparat rau. Prefer "diferit".
Nu mi se pare! Asta este adevarul! Toti cei care incearca sa nege asta atunci ori sunt corupti si ei, ori sunt orbi.
Repet, lucrurile pe care le-am spus nu sunt generalizari. Exista si multe exceptii dar oricat de multe ar fi nu sunt majoritatea!
Majoritatea invinge iar cei ramasi trebuie sa se duca dupa ei intrucat na, asta este "democratia". De exemplu, la noi in clasa... cand luam o decizie votam.
Crezi ca voturile noastre *ale celor 5* conteaza? Normal ca restul de 20 voteaza altceva.
Este doar parerea mea. Chiar daca este gresita, chiar daca am jignit pe cineva...este a mea. Imi cer scuze daca am jignit!
Succes!
Da Paul, e adevarat! Eu sunt trecut bine de 30 de ani si pot sa iti spun ca inca ma mir ca nu mai exista nicio dumnezeire la copiii astia. Sunt din ce in ce mai salbatici, cu cat mai multe pretentii. Cine poarta vina? Parintele, care e angrenat din ce ince mai mult in viata salbatica pe care o duce care-i repeta obsesiv: fa bani, fa bani! Daca face bani, nu are timp pentru copii. Ai bani, ok. Dar sufletul care-i din ce in ce mai uscat, mai jumulit, mai schilodit?
Mi se pare ca cei mai multi din generatia din care fac si eu fac parte sunt de un caracter mizerabil. Cei mai multi ar sta si in cap doar sa-i bage cineva in seama. Sunt tupeisti, mult prea tupeisti, chiar si cand vad ca-si iau cateva palme, ei continua. Mi se pare ca e o generatie "a-mpulea"
Ai dreptate, ba chiar e mai rau de atat. De ani buni nu mai sunt vremurile cum erau, nici sarbatorile, craciunul, revelionul, pastele, etc. Inainte simteam acel spirit de craciun, chiar si de revelion era frumos, acum parca nimic nu mai e cum era, stiu ca si eu am crescut, dar cred ca e destul de limpede ca s-a schimbat lumea si ca s-au schimbat si vremurile, eu unul as da orice sa mai fie cum era, acum 4 ani macar, eu stiu de cand s-au schimat toate astea, si este asa de rau, din 2012, odata cu 2012 cand s-a zvonit ca va veni sfarsitul lumi, atunci s-a intampat, nu a venit sfarsitul, dar ceva s-a intamplat. Lumea prea rea, dusmanoasa, fara respect, etc.
Ai dreptate la faza cu 2012. Nu m-am gandit niciodata la asta.
Mi se pare un subiect la care nu mi-ar ajunge caracterele la cate as avea de spus! e un subiect delicat si chiar imi pare rau de faptul ca anturajul e atat de extins in ziua de azi, copii naivi.