Offf Vreau sa te asigur din propria experienta de viata ca daca ti pui sperantele si crezi ca tot ce zboara se mananca vei avea doar de suferit. Vreau sa te asigur ca si sa ti spun extrem de clar ca.1.nu esti singura care trece prin astfel de experiente si nici nu vei fi ultima asa ceva a mai fost exista si va mai fi! Adeseori cei in care ai cea mai mare incredere si ii consideri prieteni sa te astepti ca ei sa fie cei care te vor face sa suferi cel mai mult! Asa ca eu am impresia si sunt ferm convins ca tu esti o fire extrem de sensibila si ai un suflet extrem de bun.esti extrem de prietenoasa si nu sti sa faci rau cuiva. oricat de mult"ti ar gresi. sunt sigur ca nu esti o razbunatoare si adeseori ai inceredere prea mare in anumite persoane care poate ai prea multa inceredere. Din aceasta cauza sa te mai astepti ca asemenea lucruri sa ti se mai inample in viata! Viata intr-adevar este prea nedreapta si incorecta cum adica cineva pe care il consideri prieten Sa te Tradeze nu i asa? Pai uite asa pur si simplu ca nici macar nici nu ti cine este si ce i poate pielea"Si abia in astfel de momente il cunosti si iti d ai seama cine este de fapt cel care ii impartaseai poate cele mai intime ganduri si cele mai frumoase amintiri ASa ca Fruntea sus Inima stransa si ai grija de sufletul tau care este foarte sensibil si frumos. Sa ai grija de tine si nu mai pune la suflet toate fleacurile care nu ti fac decit rau.Iar despre fostul tau iubit chiar nu inteleg cum il poti iubi odata ce el nu a avut nimic frumos pentru tine.asa ca daca vrei sa l mai iubesti in taina sa l acolo undeva intr un colt al inimii si treci mai departe! cu siguranta vei cunoaste baieti minuati care sa te merite cu adevarat! Succes. Te pup.
Bună dimineața.
Andreeaa01, probabil ești la început de drum, iar experiențele de genul acesta ți se par tragedii, care ar trebui să te determine să faci un gest necugetat. Pe parcursul vieții vei trece prin mai multe etape/întâmplări, și te vei lovi de obstacole, de întâmplări neplăcute, pe care nici măcar nu le vei putea compara cu faptul că prietenul tău te-a lăsat baltă. Majoritatea persoanelor sunt la interes,și îți vei da seama singură de lucrul acesta la un moment dat.
Nu trebuie să dramatizezi. Ceea ce ți s-a întâmplat acum te-a maturizat într-o oarecare măsură, și te-a învățat ca, în viitor să ai mai puțină încredere în persoanele din jurul tău, și mai multe rezerve.
Nu vreau să aud de sinucidere. Este un gest de lașitate la care apelează persoanele slabe; o persoană puternică merge înainte, înfruntă viața cu răutățile ei.
Ești o persoană puternică, părinții tăi au nevoie de tine! Gândește-te numai câte sacrificii au făcut să te crească, și tu ce faci? Poate și ei au trecut prin niște experiențe mult mai neplăcute, de ce vrei să mai treacă prin încă una, și mai dureroasă?
O zi frumoasă, și zâmbește; viața e frumoasă!
Fetita draga, nu esti nebuna nici nu exagerezi:pur si simplu treci printr-o perioada dificila asa cum fiecare om trece de-a lungul vietii si nu numai odata, ci de mai multe ori.Nu exista fata cae sa nu fi fost vreodata parasita de iubit sau baiat care sa nu se fi simtit tradat de vreo iubita; dar te asigur ca totul e trecator ca vei intalni si alti baieti, ca pana la urma il vei gasi pe cel destinat tie si care va ramane cu tine pentru toata viata.Esti atat de tanara,viata te asteapta cu toate intamplarile ei care nu pot fi totdeauna bune, caci ar fi neinteresanta, dar care merita a fi traite.Gadeste-te cate lucruri minunate, ascunse in viitorul tau si numai al tau, poti pierde.Eu sunt ferm convinsa ca viata e unica,alta nu ne mai este data,de ce atunci sa n-o traim cu toate experientele,bucuriile sau tristetile ei? Ridica fruntea,priveste in jur si vezi ca ai parinti iubitori si grijulii-nu orice copil are-,esti sanatoasa,inteligenta si buna; si apoi nu toti oamenii sunt rai; iata ce cuvinte frumoase au gasit oameni tineri ca si tine, care nici macar nu te cunosc, aici pe site.Ai incredere:daca azi e o zi in care te simti trista, maine iti poate aduce bucurie in suflet; capul sus:de murit poti muri oricand dar de trait numai AZI, un permanent AZI.Fiecare clipa vine si trece;"traieste-o si n-o lasa netraita", cum spune un mare intelept.Numai bine iti doresc din toata inima.
Pfff daca ai sti u... nu stiu ce varsta ai dar eu iti pot spune ca nu aveam decat 17 ani cand am ramas singura singura asta pentru ca toti cei care trebuiau sa fie cu mine m-ua lasat astia fiind sora mea parintii care aveau asteptari mari de la o copila si eu la randul meu am facut pe altii sa sufere crezand ca nimeni nu merita iubire dupa cate mi se facusera si regret ca am facut rau reggret nespus dar important e ca acum m-am regasit si am tot ce imi doresc adica o familie un iubit viitor sot pe care il iubesc extremn de mult si ii sunt datoare pe viata si urmeaza sa am un bebe in vreau 2 luni maxim o sa spun si altcuiva "te iubesc".nu credeam ca o safiu fericita dar acum sunt...si crede-ma daca nu e alaturi de tine acest fost iubit acum cand ti-e greu nu te merita.Tu esti prea buna pentru el te pup si ai grija de tine
Pentru ca lumea in loc sa fie sincera cu ea minte, si tot asa din minciuna in minciuna si asa se ajunge la superficialitate si ipocrizie
In primul rand vreau sa va multumesc la toti.
Sfaturile voastre chiar m-au ajutat... daca la inceput ma gandeam la tot felul de prostii acum constientizez ca nu sunt singura care trece prin asa ceva...si oricum aveti dreptate viata merita traita si cu bune si cu rele.
Ne bucurăm că am putut să te ajutăm oarecum să gândești limpede și corect.
O seară plăcută.
Si eu care credeam ca sunt singura care se simte asa (:. Chestia e ca eu am inceput sa ma comport cu cei din jurul meu exact cum se comporta ei cu mine. Daca cei din jur sunt rai/mincinosi, etc. asa sunt si eu cu ei iar daca sunt de treaba ii tratez la fel.
Geo2969686 întreabă: