| joanna222 a întrebat:

Simpatizez un băiat și din când în când face aluzie gen: când dansezi băieții stau la rând și nu știu ce. Mă deranjează treaba asta pentru că eu pe el îl simpatizez. De ce aduce în discuție o posibilă relație a mea cu un alt băiat?

14 răspunsuri:
| luck96 a răspuns:

Dupa parerea lui esti o persoana atractiva, de altfel nu ar sta baietii la rand pentru tine. Se vede ca te simpatizeaza si ar trebui sa ii gusti glumele astea pentru ca sunt laude subtile la adresa ta.

| joanna222 explică (pentru luck96):

și de multe ori îmi zice "ești nebună, nu ești normală "(l-am întrebat dacă în sensul rău al cuvântului, și a zis că sunt amuzantă și că nu în sens rău mă consideră nebună)

| luck96 a răspuns (pentru joanna222):

Ai o mica problema... iei totul prea in serios. Mai exista si glume, ironii. El se da la tine ce e asa de greu... insa tu te uiti numai la sensul propriu al cuvintelor. Incearca sa vezi dincolo de cuvinte si sa observi ca el vrea sa intre in vorba cu tine, iar tie daca iti place de el ar trebui sa ii raspunzi ori pe acelasi ton ori cu ironie sau zambet etc

Nu prea știu să mă comport cu un băiat pentru că sunt dintr-o bucată, însă mi-a zis că lui îi place modul meu de a gândi. eu am încetat să fac primul pas pentru că atunci când l-am făcut eu prima, am suferit... și de atunci sunt rece cu băieții.

Inteleg ce zici, insa daca nu vrei tu sa faci primul pas macar fa-l pe el sa inteleaga (tot subtil ca sa nu pari disperata) ca iti place de el. Un mod simplu de a face asta e sa vorbesti cu el daca incepe el discutia, dar nu ii vorbesti sec ci indulcesti putin discutia, o lungesti, dai satisfactie si apreciazal si tu pe el nu il fa sa creada ca esti imposibila.

Chiar e o idee bună, o să fiu mai dulce dacă asta poate să rupă bariera dintre noi

Daca mai alte intrebari sunt mereu disponibil, sper ca ceea ce ti-ai propus sa faci sa iti reuseasca.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Arata-i ca il simpatizezi, el nu are de unde sa stie ca e mai important pentru tine decat ceilalti.

| joanna222 explică (pentru anonim_4396):

Eu credeam că dacă sunt mai rece și ma prefac că nu-l văd, o să se apropie de mine el mai mult

| anonim_4396 a răspuns (pentru joanna222):

Depinde. Uneori are efectul dorit de tine, dar alteori il face pe baiat sa creada ca nu-l placi si acesta vazand ca n-are sanse sa nu mai incerce nimic.

| joanna222 explică (pentru anonim_4396):

Posibil nu stiu ce e in mintea lui

| Ichnat a răspuns:

Poate te incearca sa vada daca ai fi cu altcineva saaaau iti face un compliment... dupa urate nu stau baietii! big grin

| joanna222 explică:

Face asta să mă tachineze? pentru că nu mă prind.

| Staneata_Marian_1988 a răspuns:

El crede ca nu are sanse la tine in felul asta incearca sa afle daca e de nasul tau... Daca concurenta e mare.