anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Simt ca cade cerul peste mine.Am nevoie de sfaturile voastre.Am fost o luna la o scoala pentru cei mai dotati elevi in afara tarii.Acolo pina la 12 faceam lectii dupa asta ne distram, eseam pe afara.Seara era disco.A fost ca un fel de camping.Acolo mi-am facut multi prieteni si prietene.Printe care o persoana mai speciala.Un baiat cu 2 ani mai mare ca mine.Am petrecut cu el cele mai frumoase clipe din viata mea.O luna de zile linga el a fost ca un an.Mereu eram cu el,peste tot eram cu el.M-am obisnuit cu el.A trecut o saptamana decind am venit acasa si nu e zi fara sa pling.El a ajuns acasa si a doua zi a plecat in Paris cu familia pentru o saptamana.A intrat pe mess si i-am scris salut, iar el mi-a scris salut, frumoasa mea.Si eu l-am intrebat ce faci si el nici azi nu mi-a raspuns cu toate ca a mai intrat pe mess chiar si acum este.
Nu sintem departe unul de altul.Chiar daca sintem in orase...el ca sa ajjunga la mine cu masina are nevoie de o ora si jumate.
Ce sa fac?

1 răspuns:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cei mai dotaţi elevi nu ştiu să se descurce cu propria lor viaţă, ce poate fi mai " minunat " de atât?