| 熊Panda熊 a întrebat:

Simt ca in clasa mea nu pot sa stau cu nimeni de vorba, ca ba unu se prosteste, adica face glume cu umor, da is cam pentru copii prosti, si imi vine sa ma molipsesc de la ei.
Ba altii au niste povesti super-plictisitoare, ca cele de pe radio-sant, ba unii is foarte timizi, ba unii injura de rup si povestesc numai de tigari si de fetele pe care le-au fugarit.
Sunt 3 fete si un baiat cu care as vrea sa ma inteleg mai bine,ei fiind un pic mai normali, insa eu, avand simtul umorului un pic cam prea dezvoltat, ma tot critica (nu-i vorba,ca si ei il au, au niste povesti de te distrezi non-stop cu ei, numai ca eu rad aproape din orice, si nu-mi place nici mie, nici lor). Insa eu de multe ori sunt mai tacut si imi place sa ascult mai mult, si nu-s prea bun la inceput converstii, si de aceea ei tot zic ca-s ca un stalp, ca un pampalau. Si daca vorbesc (cu ei), am tendinta sa ma cam bag in seama, si ma cam prostesc.
As vrea sa am pe cineva la scoala cu care sa pot vorbi despre lucruri in comun, impresii din calatorii, faze tari cu prietenii, sa ne distram, dar sa vorbim si de lucruri emotionante, de suflet, sa mergem la evenimente, ca si cum fac cu prietenii dinafara scolii. Nu sa tot ii ascult pe astia cum vorbesc despre Metin 2, lelea Lenuta de nu stiu unde, sau cum se injura ca un "alint", cum se uita la mine si nu zic nimic zeci de minute, sau
cum au niste glume de copii prosti. Cu prietenii astea 4 as vrea sa stau, dar parca doar ii ascult, nu si asist la converstie, desi ii fain ce povestesc, numai ca parca nu ma prea baga in seama.
Ce sa fac, caci nu prea am cu cine sa povestesc la scoala, numai daca devin ca ei, si nu mai vreau sa ma mai prostesc, caci "imi intra in sange ", si ca, ironie, tot ei zic ca ma prostesc, si daca sunt serios, nu le place ca sunt serios. Pe la alte clase nu vreau sa ma bag in seama.Cu prietenii dinafara scolii povestesc intr-una cand ma intalnesc cu ei. Stiu ca un pic suna cam naspa intrebarea, dar iertati-ma.
Am aproape 15 ani.

3 răspunsuri:
| SimpleIsCool a răspuns:

Salut.
Nu suna naspa intrebarea si nu esti un pampalau.Multi dinner adolescenti au tot felul de discuti,interesante,plictisitoare,asa din orice chiar si fara folos doar sa treaca timpul.Ce ca esti tacut? asta esti tu,fii tu in pielea ta, daca iti sunt prieteni accepta daca nu ei nu sunt prieteni, cu un prieten adevarat e normal sa vorbesti orice fel de lucruri fara retinere si sa te simti bine, o sa vina si o zi in care o sa intalnesti asa ceva, pana atunci fii tu cu ei si adapteaza-te pic'.
O sa fie bine.
O viata frumoasa sa ai.Peace!

| TicTac47 a răspuns:

Eu am nimerit la un liceu cu multi romi in clasa.
Dupa primul an cand am vazut ca nu am cu cine, restul anilor plimbam coridoarele si cararile in fata scoli, numa sa ii evit.
Cu ei oricum o dai tot prost ramai.
Daca vrei sa vorbesti cu cineva si sa simti ca mai ai copilarie incearca totusi sa gasesti niste oameni care te accepta asa cum esti.
Cauta din afara scoli, daca acolo nu gasesti.

Răspuns utilizator avertizat