| Bia_6294 a întrebat:

Simt ca incep sa imi pierd prietenii din cauza familiei. Vi s`a intamplat vreodata sa vii pierdeti dintr`un motiv banal? straight face

3 răspunsuri:
| Ecou a răspuns:

Nu mi s-a intamplat ca doar de aceea imi sunt prieteni, si nu incercari de prieteni!

| Dariii a răspuns:

Da.de obicei parintii mei atunci cand aud lucruri rele despre prietenii mei imi spun sa ma indepartez de ei.Eu,,fac'' ce spun ei dar dupa un timp le explic parintilor ca le-am mai acordat o sansa si raman cu ei.
Se pare ca parintii vor ce e mai bun pentru noi chiar daca noua ni se pare ca alegem persoanele potrivite. Eu spun sa ii asculti intr-un fel, dar nu uita ca si persoanele adulte se inseala cateodatahee hee.Nu merita sa iti pierzi prietenii pentru niste lucruri banale.winking
Pupicii`:*

| doroteea a răspuns:

Da... mereu se intampla ca din niste lucruri nesemnificative sa ne certam, dar trebuie sa trecem peste certuri si sa ne intelegem. E asa absurd cand ne certam pentru ca ne-am contrazis in vreun fel, sau ne-am jignit, incercand sa facem o gluma. Daca prietenii nu te inteleg in final, inseamna ca nu sunt prieteni adevarati, dar in orice situatie am fi, trebuie sa lasam de la noi. Sper sa iti rezolvi problemelehappy.
Succes!