Păi eu am trecut prin o faza asemănătoare
Ca şi tine am suferit destul de mult dar am realizat că nu îşi avea rostul,ştiu că e foarte uşor de zis,şi greu de făcut,dar încearcă să treci peste cu capul sus! Gândeşte-te că poate nu era persoana potrivită, nu era persoana aia care trebuie, gândeşte-te că poate ai pregătit ceva mult mai bun.Sincer ea nu merită nici măcar un simplu gând, dar să vorbeşti despre ea.Nu merită! Dar dacă a fost decizia ei, nu ai ce să faci într-o relaţie e nevoie de 2 nu poţi lupta numai tu singur! Ţine mine după o alta tot o alta vine, iar pe cât o iubeşti acum dublu o vei urî ţi-o spun pe propie experientă!
Multă baftă şi capul sus!
Nu cred ca e vorba doar de un tip de pe net. Cred ca sunt mai multe lucruri la mijloc. Dupa 5 ani nu poate sa te paraseasca atat de usor numai daca e o femeia care nu vrea o relatie stabila, pentru un tip pe care cred ca nici nu l-a vazut. Aveai mici banuilei sau ai vazut ceva ciudat in comportamentul ei pana sa-ti spuna asta? Incearca sa mai vorbesti cu ea sa-ti dea o argumentare concreta la ceea ce a facut...e pur si simplu banal sa faca asta dupa 5 ani de zile, dar sigur nu e doar asta motivul. Cel mai bine pentru tine e sa vorbesti cu cineva si daca ea a ales calea asta, nu e calea cea buna, poate o sa`si dea seama ca 5 ani nu se dau pentru cineva pe care l`ai cunoscut virtual. Probabil se va intoarce. Sorry ...