| lovelylife a întrebat:

Simt ca mor.Viata e prea grea uneori. Spun asta pentru ca:
Problemele mele au inceput de cand am inceput sa port ochelari din cauza ca aveam dioptriile 2 si 2.25, eram foarte stresata cu gandul ca nimeni nu o sa ma placa asa. si ca de fiecare data cand trec pe strada sa se uite toti ciudat la mine.Iar apoi mi-a aparut problema ca o pleoapa de-a mea s-a lasat si cred ca am ptoza palpebrala..sunt si sensibila la lumina.Cu atatea greutati pe cap ce sa fac? Dati'mi un sfat va rog.

Răspuns Câştigător
| Heng a răspuns:

Nu e nici o greutate. Toate se rezolva cu timpul, o sa vezi. Eu am purtat ochelari 8 ani, dar acum nu mai port. Medicii din Romania sunt prosti. Am mers la medic in Romania, la control unde mi-au spus ca ochelarii trebuie sa ii mai port, imi cauzau dureri de cap. Nu dupa mult timp, am ajuns in Spania unde am mers la medic, mi-au spus ca nu am nevoie de ochelari si ca ei imi cauzeaza durerile de cap. Spaniolii au avut dreptate. Suntem optimisti. In legatura cu mersul pe strada: nu cred ce spui. Foarte multa lume poarta ochelari. Mie chiar imi placea cum aratam cu ochelarii(sunt baiat). In legatura cu ptoza: du-te la medic. Noi, cei de pe TPU doar ne dam cu parerea. O sa fie bine, ai incredere in tine. Daca nu ai, e grav.Deci, fruntea sus!

3 răspunsuri:
| breez3 a răspuns:

Fiecare dintre noi e special in felu lui, nu trebuie sa zici ca viata e grea poate e ea grea dar ar trebui sa nu vedem a ceea "parte " a vietii grea. fiecare avem defecte chiar daca la unii nu se vad, nu exista om care nu are. deci gandeste ca cine te place te place asa cum esti nu trebuie sa-ti fie rusine.:*

| ana5 a răspuns:

Din cauza la rusine, incepi sa ai atatea probleme. Daca o persoana te place, te place si cu ochelari si fara sa fi sigura de asta.Nu esti singura care poarta ochelari, nu esti singura care are probleme fizice, pshice...asa ca nu te mai consuma atat.Ai grija de sanatatea ta ca este cea mai importanta.

| мαяιє a răspuns:

Stiu prin ce treci pentru ca si eu port ochelari si eu am ptoza nu stiu cum si sunt sensibila la lumina. La inceput si eu credeam la fel, pentru mine atunci era mai important ce credeau altii despre mine dar cu timpul am invatat sa nu mai imi pese de parerea altora si asa ar trebui sa faci si tu. Ce daca nu te place x sau y? Da'i incolo. Mai sunt miliarde de persoane pe lumea asta care te plac asa cum esti. Ai incredere in tine! happy