Buna Alexandra... si eu mai am momente de genul, dar remediu meu cel mai des utilizat este muzica, ea panseaza orice rana sufleteasca, nu trebuie sa bagi la urece ce zice unul si altul, ca sa fii tare, trebuie sa tii capul sus, si poate acele critici care sunt aduse la adresa ta sunt din ura, din invidie, vor si ei sa fie la fel ca tine. Sfatul meu, refugiaza-te in muzica.
Ar trebui sa nu mai asculti toti oamenii. E viata ta, ai grija de ea. Ai grija cu ce o umpli. Incearca sa fii tare si sa nu-ti pese. In viata cateodata trebuie sa nu iti pese. Tu traieste cum vrei si atat. Restul nu mai conteaza. Vorbeste cu cineva apropiat tie despre asta, ai nevoie sa te descarci. Si ai grija mai multa de tine, cum poti tu.
Invata sa nu pui la suflet parerile celorlalti, ca ei isi bat joc e problema lor, gandeste-te doar la tine si nu-i lasa sa te intimideze
Faci un duş fierbinte, asculţi muzică tâmpită şi îţi trăieşti viaţa fără să-ţi mai pese de prostiile altora.
Http://www.telefonulcopilului.ro/
Si lasa ca mai sunt baieti... Sa te rogi poate? Sa intri intr-o biserica? Sa citesti din Biblie? Sa mergi la psiholog? Sa vorbesti cu parintii tai? Etc etc
In primul rand sa intelegi ca e gresit sa gandesti asa si sa eviti astfel de ganduri, sigur ca are rost sa traiesti. Nu ai nevoie de ei, stiu ca nu e usor sa fii judecat pe nedrept dar criticii nu sunt multumiti nici ei de ei insas de aceea ii critica pe altii ca sa se simta mai bine. Ignorai! Si lucreaza la respectul de sine.
Nu spune prostii, gaseste puterea interioara de a trece peste, trebuie sa iti gasesti propriul echilibru!
Liviuanonim întreabă: