Pai ar cam trebui sa inteleaga ca maine, poimaine ii poti pleca de-acasa de tot si nu trebuie sa isi arunce ochiul din frunte si sa-l fixeze numai pe fundul tau, ci sa aiba preocupatii pentru varsta ei! Cred ca asta ar trebui sa-i explici, desi nu stiu cat o sa priceapa si cat o sa se schimbe, doar atunci cand vei pleca cu adevarat de mana cu un baiat la casuta ta.Multumesc lui D-zeu ca am o mama de miliarde si la 19 ani intre timp am implinit 20, sunt la casa mea, pe banii mei, cu iubitul meu, intr-o alta tara, ea in alta tara, si abia ne-asteapta sa mergem sa facem sarbatorile impreuna. Te pupacesc si mult curaj si rabdare sa o faci sa inteleaga ceea ce trebuie sa inteleaga.
Doamnee in ce situatie esti. Trebuie sa ii explici ca esti majora, ai 19 ani, acum esti "coapta" la minte.Probabil nu poate sa accepte ca ai crescut si te vede tot ca pe un copil.Greseala multor parinti. Fa-o sa aiba incredere in tine, fai cunostiinta cu toate prietenele tale cu care iesi, daca poti incearca ca mama unei prietene de-a ta sa vorbeasca cu mama ta. E exagerat din partea unei mame sa isi urmareasca fata la 19 ani.
Iti urez multa bafta:*:*
Inseamna ca mama ta este foarte grijulie si cu toate cate se intampla acum vrea sa te fereasca de rau. Nu te supara pe ea si incearca sa-i castigi increderea spunandu-i unde mergi, ce vrei sa faci, cu cine iesi, eventual invit-o si pe ea la unele din intalnirile tale. Eu iti doresc succes si sa fii multumita ca ai o asa mama grijulie. Inseamna ca te iubeste foarte mult!
Inseamna ca :
1.mama ta nu are suficienta incredere in tine
2.este mult prea grijulie, deci exagereaza.
Parerea mea este ca de vede inca, ca o fetita mica.Trebuie sa ii dovedesti ca de acum cam esti independenta! Bafta! :*
Doamne eu am 12 ani si nu ma urmareste asa...
Da spune-i sit u ca ai o varsta ca dupa prieteni tai nu se plimba mamele sau pun pe cineva sa ii urmareaca...
Sincer si eu as innebuni asa
omg.
Si daca ai tine ceva ascuns de ea si ar vrea sa afle oricum ai o varsta si tu...
ksm1485 întreabă: