Bună.
Cel mai bine e să-ți vezi de treabă.
În orice școală, liceu există astfel de specimene, de care nu te poți dezlipii.
Cel mai bine e, să nu le bagi în seamă toate răutățile, poate să te bârfească cât vor.
Nu le da prea mult nas, pentru că ele vor continua.
Ignoră-le, lasă-le să vorbească singuri/singure.
E cel mai bine.
Nu-ți pune mintea cu ceilalți.
Stai în băncuța ta și o să fie ok.
Toate cele bune!
Ia-ti o prietena/prieten si prindele intr-un colt...si zile asa:daca mai aud o barfa sau ceva depre mine va rup capu sau ceva sa le sperii...nu trebuie a fii agresiva ci doar sa pari sa vezi ca nici p nu mai au tupeu sa zica
Le spui ca chiar daca e asa nu e treaba lor si pleci cu alti colegi.Simplu
Si eu sunt la fel ca tine, doar ca al mine toate sunt asa
s-au nimerit toti intr-o clasa...
Sfaturi: fa-te placuta, ignora-le cand e cazul, nu te pune in gura cu ele(vorba multa saracia omului) daca este necesar da-le niste replici inteligente.
Succes
Daca ele vor sa arate cat de c**** sunt spunandu-si toate intimitatile asta e numa problema lor. n-are rost sa-ti bati capul. cat despre criticat. sa stii ca si eu am avut o astfel de colega care ma critica in fata si nu numai pe mine. pana m-am enervat de i-am dat niste replici de i-au picat fata sau pur si simplu am ignorat-o. fa la fel. arata-le cat de putin iti pasa de parerea lor. pentru ca pana la urma nu asta conteaza, nu? n-are rost sa te enervezi pentru prostia altora.ai grija de tine:*
Nu le baga in seama. si daca nu mai suporti cauta niste replici cu care sa le inchizi gura
am si eu din astea in clasa...
Zile asa u parasutelor lasati lauda ca ne doare undeva ca v-ati gasit si voi un fir pe pzda sau daca vrei nu le bagi in seama nu pari interesata si o sa te lase in pace
Daca vei continua in acelasi fel sa te enervezi din cauza lor peste citva timp vei deveni foarte nervoasa, cu mite tot asa se intinpla. Nu le lua in serios, lasa sa birfeasca cit vreau, fiindca mai sint elevi in clasa care nu le cred, si nici intr-un caz nu le intoarce cu aceeasi moneta, adica sa le faci pacosti. fiindca ele tot mai mult te vor inerva. NUstiu daca te va ajuta dar fii calca, fiindca eu deja am incercat asa ceva si a mers ele deja mau lasat in pace si au trecut la alt copil care nu le poate rabda nici birfa, nici minciunile, ici vorbele lor rele. SUCCES!
Pai tu stai cu grupul tau de prieteni si nu ai treaba cu ele. Daca te barfesc nu trebuie sa bagi in seama toate prostiile. Poate daca te vad ca esti indiferenta inceteaza. Cu timpul o sa te inveti cu celelalte colege pe care ele probabil le cred "naspa" si asa mai departe si o sa vezi ca si ele sunt de treaba.
[parerea mea. tu faci cum crezi