Cum a spus si mrsoapte nu toti devenim ce ne dorim daca intr-adevar esti afona si nu ai mostenit talentul rudelor tale nu are rost sa incerci insa daca il ai poti sa iei lecti de canto si sa te perfectionezi din cate ai spus inteleg ca nu ai voce deci nu cred ca ai putea face prea mare lucru pe ramura asta cat despre faptul ca e o adevarata pasiune ce pot sa zic pasiunile uneori apar si dispar fara sa-ti dai seama trebuie sa alegi ceva la care te pricepi nu ceva ce tine de dorinta copilariei ca toti ne facem poeti doctori avocati si vedete sau asa sper ca nu te-am descurajat, iti urez bafta
Nu toti devenim ce ne dorim! Daca ar fi fost asa, traiam intr-o lume de cantareti, actori, avocati...etc! Eu mi-am descoperit destul de tarziu, pasiunea (fotografia)! Si uite ca sunt persoane care apeleaza la serviciile mele! Nu te agita, probabil e o pasiune care e trecatoare! Daca tu esti 100% convinsa ca asta vrei sa faci (sa canti)...atunci nu te lasa! Fa tot ce poti, sa excelezi in domeniul ala! Mult succes!
anonim_4396 întreabă: