Fericirea nu se cauta, nu se umbla dupa ea - pentru ca nu ajungi la ea, ci fericirea trebuie gasita in lucrurile mici din viata de zi cu zi. Asa ca, nici dragostea/afectiunea nu se cauta - se gaseste in lucrurile mici. Dragostea apare, de multe ori, cand nu te astepti!
Iti lipseste serotonina tie. Dacă ai lua niste antidepresive, iti spun eu ca n ai mai simti nevoia de iubire. Bineinteles ca nu sunt recomandate in cazul tau, nu e ceva ce nu se poate rezolva. Totusi, ai 16 ani. Poti avea parte de multa iubire de la 18+
Uite, iti spun sincer ca sunt dezgustat de copii cu apucături de adulti, asa cum esti si tu. Dar imi trec peste repulsie si incerc sa te ajut.
In primul rand, esti prea mica pentru relatii, gandurile tale sunt premature.
Mai apoi, ai faci o greseala uriasa: vrei "un" iubit. Adica oricine sa fie, da' sa ai si tu. Nu trebuie sa cauti "un iubit", ca nu iti cumperi blugi din piata, ci sa iti cauti jumatatea, sufletul pereche. (Nu il vei gasi la varsta asta)
Mai apoi, am si eu o curiozitate: cand zici "nici unul nu ma place", te referi la toti golanasii, nu? "Badboys" sa fiu mai precis; aia plac, nu?
Ideea e ca nu trebuie sa-i cauti tu pe baieti, ci ei pe tine. Concentreaza-te pe ceea ce ai, iar iubitul va veni de la sine. Si stiu ca poate fii deprimant sa vezi atata fericire in jurul tau, cand tie iti lipseste complet, dar ar trebui sa te concentrezi pe fericirea pe care o detii deja.
P.S. Nu cred ca vrei sa fii fata aia care ar face orice sa aiba un iubit.