| entzückendesKätzchen a întrebat:

Simt nevoia sa fiuu singura. familia ma critica dar nu momentan asa ma simt bine. m-am retras fata d toata lumea(aproape)si ma simt super asa doar fata d .cineva.ma pot deschide. e vreo pb in legatura cu asta?

8 răspunsuri:
| SmileyyXD a răspuns:

Da.e o problema, du`te la psiholog fatoo!

| mgtow a răspuns:

Daca esti retrasa din societate nu inseamna ca e bine dar nici rau atat timp cat iti vezi de treaba ta si nu faci rau nimanui. Problema mai poate fi daca ai planuri sinucigase.

| xDavidx a răspuns:

Salut! De asta nu te poti speria este un moment de crestere... atunci cand te maturizezi ai nevoie de intimitate si simti nevoia de a fi singura. Deci n-ai de ce sa te ingrijorezi nu este nici o problema in legatura cu intimitateawinking.
Succes!

| Dina a răspuns:

Nu,daca te simti intr-adevar tu bine,doar ca stii cum e lumea,incepe sa creada multe si de toate, dar oricum nu conteaza, principalul e sa te simti tu bine happy

| yomotherfucker a răspuns:

O sa vezi ca o sa fie pe moment.happy nu e nicio problema cu asta big grin multe lume pateste asta sunt momente cand. da...n'ai nevoie de nimeni happy si eu simt asta big grin

ÉrotiqueConseils
| ÉrotiqueConseils a răspuns:

Detașarea de societate (izolarea), în anumite momente, reprezintă un avantaj, întrucât te poți cunoaște mai bine, astfel încât vei percepe propria persoană mai cu atenție, vei realiza care sunt lucrurile care te deranjează, ce defecte și calități ai, și ceea ce este mai important - fiind singură (doar tu și gândurile tale), îți poți creea o imagine asupra perspectivei și în același timp te poți elibera de stress.
Atenție însă, să nu te complaci în aceasă izolare de lumea exterioară, pentru că atunci când vei avea într-adevăr nevoie de comunicare (în cazul unei dificultăți), nu o să constați.
Trebuie să apreciem și momentele de liniște, de singurătate, dar și momentele fericite în care suntem alături de cei dragi, momente în care putem împărtăși cu ei bune și rele.
O seară plăcută!

| MelcuBeGood a răspuns:

Nu,e ceva normal varstei...

| Skylar a răspuns:

Nu,asa esti tu...esti ISTJ cred