Buna! Daca ti neaparat sa iti faci un jurnal fara ca mama ta sa citeasca ai putea face direct de pe net uite http://www.jurnale.ro./. Bafta. Sper ca te-am putut ajuta
E simplu eu am jurnal in telefon sau poti sa scrii pe calculator in wordpad, notpad orice insa am vazut ca ai probleme cu calcualtorul cu politia romana vezi sa nu te bage la inchisoare cum a facut cu mine de doua ori, poti sa il iei si sa scrii caiet de romana sau asa ceva, nu stiu cum e casa ta sa iti pot spune unde sa il ascunzi, daca mai ai vreo cutei de la calculator, prajitor ceva baga-l acolo sau pune-l pe masa in sufragerie sigur nu o sa se uite la el daca e pus la vedere.Am o carte cu coduri secrete ti-as putea da unu daca vrei si nu os a inteleaga nimic sau potis a inventezi alte litere ca un nou alfabet eu asa am facut si l-am invata imediat sau in loc de vocale care sunt cela mai raspandite litere poti sa pui niste semne care le stii doar tu asta ar fi cea mai sigura posibilitate.
Ti'l poti face in telefon sau sa il ascunzi undeva unde sti k ea nu umbla sau iti poti face chiar un folder in word pad in pc-ul tau.sunt destul de multe posibilitati