Waw.Ce aiurea.Mi se mai intampla si mie ca parintii mei sa ma trateze ca un copil si gandesc exact ca tine, dar sunt si momente bune. Poate ar trebui sa discuti cu ei si nu stiu sa ajungeti la un acord sa ii spui si varianta ta sau cel putin tatal tau sa-ti aduca un argument cu adevarata bun pentru care se comporta asa.Pana la urma ai si tu drepturi.
Ti-am citi povestea, imi pare rau de tine pentru ca tatal tau nu te intelege.Cateodata si eu vreau sa nu il mai vad pe tatal meu dar dupa imi trece. Bafta in continuare la liceu si la facultate
E cam aiurea sa ti se intample asa mai ales ca baiat. Am inteles ca nu prea poti discuta cu tatal tau pe tama asta pentru ca are idei invechite, dar totusi poate vreodata cand va puneti l masa sau cand il vezi mai linistit ai putea sa incepi o dicutie cu el calma prin care sa ii explici ca asta e tot ce ti-ai dorit cel mai mult si acum ca s.a implinit si mai ales ca poti (pentru ca ai masina) nu intelegi de ce nu te poti bucura de ce ai realizat? Sau macar sa incerci sa faci o conventie cu el, ca nu in fiecare zi dar macar la sfarsit de saptamana sa ai si tu dreptul sa iesi sa te plimbi cu prietenii, dar fara certuri si scandal. Nu stiu ce sa iti zic mai mult dar o discutie calma si fara nervi cu tatal tau cred ca ar ajuta.
Salut, Nici eu nu ma inteleg cu tata, am 15 ani. Si eu vreau sa i-au permisul, dar nu o sa ma plimb cu masina lui ca nu vreau eu, uneori ma enerveaza de imi vine sa ii fac praf rotile sa vedem ce mai face, stiu cum te simti. Daca ai un prieten bun, ai putea sa pleci 2 zile ca sigur o sa iti simta lipsa si sa te pretuiasca asa cum esti. Pe fiecare il atinge la suflet daca copilul lui nu ar fi acasa. (ai grija sa nu sune la politie sau mai stiu eu ce ) Bafta
Hei! buna am citit cu mare atentie povestea ta...stiu cum e cu chestiile astea...si eu mai patesc chestii dintr-astea cu tata care e pe ''stil vechi'', noroc ca o am pe mama si ma mai ajuta cand vreau sa ies pe afara.Chiar daca parintii cred ca ne cearta si ne pedepsesc numai pentru binele nostru, se inseala. Sper sa iti poti rezolva probleme cu ai tai! Admir mult faptul ca ti-ai platit scoala de soferi din banii tai si nu ai asteptat sa iti dea bani ai tai, cum ar fi facut altii.Bafta in continuare la scoala si sper sa intri la facultatea dorita!:*