Poarta o discutie mama - fiica in adevaratul sens al cuvantului. Explica-i ca e viata ta si ca incepi sa simti foarte acut lipsa unui iubit atunci cand vezi in jurul tau numai indragostiti. Spune-i ca tu suferi din cauza asta. Explica-i ca iti place acest baiat si ai vrea sa il cunosti mai bine. Asigur-o ca nu vei incepe viata sexuala pana la o varsta sigura si ca niciodata nu vei avea relatii sexuale cu un baiat pe care nu il cunosti suficient de bine. Explica-i ca trebuie sa aiba incredere in tine. Spune-i ca trebuie sa iti fie alaturi si nu sa te descurajeze. Spune-i ca vrei si tu ca orice fata sa aiba un baiat alaturi care sa o iubeasca. Spune-i ca tu pe moment vezi pe el in locul acestui baiat. Spune-i ca poate nu o sa mearga relatia dar ca vrei sa incerci. Spune-i ca te doare mult faptul ca nu are incredere in tine. Spune-i ca tot ce vrei e sa ai o relatie cu baiatul pe care il placi.
Ai mai postat aceasta intrebare identica, am sa-ti raspund ca si atunci, de ce trebuie sa stie mama ta de prietenia ta? mama mea n-a stiut nici o relatie pe care am avut-o, ii complic existenta povestind in felul acesta sta cu grije cine o fi ala, unde merge cu ea, nu-i spune, n-are sens.
Daca intr-adevar vrei ca mama ta sa stie de relatiile tale sau nu ai cum altfel, incearca sa discuti cu ea, spune-i sa nu te mai jigneasca si sa asculte ceea ce ai de spus.Stiu ca e greu sa didcuti cu mama despre relatiile tale, dar te-ai gandit vreodata, ca poate ea are motivele ei sa sse comporte asa cu tine, poate a patit ceva cand era de varsta ta si nu doreste sa suferi si tu, cum probabil a suferit ea. Incearca sa te apropii de ea, sa discutati, pentru inceput, nimicuri, sa te cunoasca si ea mai bine, sa0si dea seama de felul tau si de principiile tale si in acelasi timp sa o cunosti si tu. Multa bafta.
O singura persoana in lumea asta nu te va trada niciodata, indiferent de ce ai face, iar acea persoana e mama! Iti ofera o iubire neconditionata in timp ce prietenul, sotul sau amica cea mai buna o vor face chiar si invlountar.Eu sunt de acord ca mama trebuie sa fie apropiata de fata ei dar vezi tu, exista o limita in orice! Poate ar trebui sa iesi, sa vezi ce fel de baiat e, daca merita sa-l prezinti mamei... iar doar dupa ce consideri tu ca poate fi o relatie stabila sa faci pasul! Poate vei ramane dezamagita iar mamei nu i-ar face placere sa vada asta si atunci ar incepe cu idei genu:`Vezi? Ti-am spus eu!`.
Pai in primul rand e decizia ta cu cine vrei sa fi si in al doilea rand daca nu accepta stii cum se spune ''ce nu stie nu ii poate face rau''