Buna, sigur k da, am patit asta de multe ori, cand ma enerva simteam parca ura pentru el. dar era cv trecator, pentru ca il iubeam f mult si nu puteam fi mult timp suparata pe el...de multe ori el era consolarea mea si cand nu era langa mine simteam k mor...
Ohoo...de 1000 de ori am patit-o... mereu cand ne certam extrem de tare simteam ca-l urasc.ca numai vreau sa-l vad in viata mea, ca numai vreau sa aud de el... da dupa 2 zile imi trecea.
Nu as zice ca "il urasc", dar ma enerveaza teribil uneori. I-o spun si dupa, imi dau seama de cat de stupid e motivul, asa ca izbucnim in ras si trecem peste. Nu vreau sa merg la el cand imi e greu, vreau sa merg la el mai ales cand imi e bine si pot impartasi asta cu el.
Fiecare la randul lui simte ca isi uraste partenerul datorita unei certi sau diverse motive... dar atunci cand acesta nu mai este(in modul ca v-ati despartit) si treci printr-o perioada mai dificila simti ca ii duci lipsa si ai face orice sa-ti fie alaturi in acel moment
Ca urasti e prea mult spus, ca nu esti de acord cu el, cu ideile lui, e altceva. Ura apare cand incepe sa se stinga dragostea.Ca ii simti lipsa tine de obisnuinta, dar la un moment dat te obisnuiesti si singura.
GanduriRatacitoareInUniversulGan... întreabă: