Bună Maddie, îți recomad mai multă prudență. Poți avea relații de amiciție cu mai mulți băieți. După o perioadă de cunoaștere poți alege apoi ce consideri tu că meriți. Mari succese!
Daca ei se kompoarta uarat cu tine fa si tu lafele trateazaii la fel ca sa vada si ei cum te simi uh da kei care nu se komporta asa cu sg sunt prieteni adv... kei care tin kel mai mult la tine toti o sa zica asta sunt sigura/... dar o sa iti dai uh seama care sunt si care nu sper ca te-am ajutat ki kv ::p :X:*
Eu cred ca ar trebui sa ii pui la incercare. Mai intai prefate trista dintr-un motiv mai serios asa si vezi cine iti sta peaproape si daca vrei sa afli cine te barfeste si cine chiar tine la tine pune pe cineva sa aduca vb despre tine si vezi cine incepe pomelnicu de insulte. Sper sa mearga si crede-ma in viata ai sa dai de persoane care sa-ti fie prieteni adevarati iar in alte dati nu dar nu-ti pierde sperantele! Succes sper ca ti-am putut fi de folos.
Prietenul e ala care vine atunci cand toti pleaca, incearca sa iti alegi cu grija asa zisii prieteni.
Da indiferenta e cea mai buna solutie:nici nu te mai stresezi,nici nu raspunzi provocarilor. Daca vrei un confident adevarat,care te va intelege mereu si nici nu te va barfii,vorbeste cu mmama ta.
Eu, sincer iti spun, nu am nicio prietena(decat mama si sora mea)si imi e chiar fff.bine asa.
Majoritatea oamenilor gandesc asa si se confrunta cu problema asta(unii prefere cantitate si nu calitate adica multi, prosti si falsi).Sa nu faci confuzie intre prieten si amic/cunostiinta.Prietenii poti sa ii numeri pe o mana poate chiar doua.Amicii sunt muuuulti si fiecare persoana are destule amici care au si ei rolul lor(un party, o bere/suc etc.) dar atat.
Iti poti da seama singura dupa comportament in special cum este acea persoana si daca iti poate fi prieten sau nu.
Oamenii nu au 10000 si un infinit de masti, o masca pentru fiecare om deoarece fiecare om cauta acceptare si ei pot doar sa "mimeze" o personalitate.Asa cum un CV este "imbogatit" asa este si personalitatea.
Si indiferenta este o solutie dar poate o fi indiferenta fata de persoanele care conteaza, care ar avea stofa de prieten adevarat si i-ai putea pierde.
Mai bine sa fii precauta si dupa o perioada de timp sa decizi daca vrei sa mai vorbesti cu x sau cu y.
Buna Maddie,stiu cum te simti,si eu am probleme din astea.Tu trebuie sa stii ca majoritatea au "mai multe fete:, asa cum spui tu, dar exista si persoane sincere si care chiar vor sa aiba prieteni adevarati.Sunt mai rari,asta stiu din propria experienta,dar trebuie sa incerci sa vb cu mai multe persoane,si sa vezi cum se comporta.
Pt inceput nu le spune lucruri confidentiale,sau daca vrei sa vezi daca sunt intr-adevar sinceri, zile chesti care pentru tine nu au valoare, dar care pentru persoana respectiva au o imoprtanta. Daca toata scoala sau cei din jur vor afla ce i-ai spus atunci fi sigura ca ai o prietena de...nimic(fara suparare).Asa am facut si a mers.
Nu te razbuna, e o prostie.Chiar daca uneori am vrea sa o facem, nu are rost sa iti pui mintea cu ei.Nu te obosi.Indiferenta e cea mai buna.Am rugat-o pe mami sa imi spuna ce sa fac cu aceeasi problema si mi-a spus sa nu le bag in seama, si sa nu ma intereseze de ele.Stiu ca poate fi cat de cat gre, dar asta teva ajuta.
Din propria experienta iti spun asta, si sper ca te-am ajutat.
Draga mea, indiferenta doare cel mai tare.
Este cel mai bun mijloc de a te razbuna.
Fi tu insati si cine ti-e prieten adevarat te accepta asa cum esti.
Nu incerca sa faci cuiva pe plac de dragul de a te accepta ca prietena, fa totul asa cum iti place tie si cum te face pe tine sa te simti bine, vei avea parte de prieteni mereu si cei care te plac cu adevarat pentru ceea ce esti, vor ramane langa tine.
Din pacate in lume exista si ura si invidie si trebuie sa inveti sa te feresti de ele.
Prietenul adevarat la nevoie se cunoaste.
Mult succes in viata iubita, sa ai parte doar de prieteni adevarati.
Viata este dura intr-adevar. nu stiu fa si tu ceva sai uimesti ceva sa ramina iei de caca suze de esprsiesie si mergi inainte nu te uita in urma
ca nai nimic nic de pierdut si nici de cistigat nu-ti ramine decat sa te intristezi si sa-ti faci rau sigur