| loredanalorena a întrebat:

Sincer, ce parere aveti despre Omar Arnaout, castigatorul Next Star? Dau funda si voturi la toti! :*

Răspuns Câştigător
| Crispor a răspuns:

Omar a cantat foarte bine si are un talent foarte mare. Dupa parerea mea merita sa castige.

2 răspunsuri:
| Northern a răspuns:

Nu m-am uitat de multe ori la Next Star insa m-am uitat destul cat sa raman uimita de talentul unei fetite care canta minunat pentru varsta ei, imi pare rau ca nu i-am retinut numele.L-am ascultat si pe Omar insa talentul fetitei respective, dupa parerea mea, e mult mai mare si cred ca ea trebuia sa castige.

| loredanalorena explică (pentru Northern):

Intrucat nu ai retinut numele fetitei respective, nu pot sa imi dau si eu cu parerea daca merita sau nu sa castige ea, dar dupa parerea mea, timbrul lui Omar este inegalabil, nu vreau sa te contrazic pentru ca fiecare are parerea lui, insa ea nu este nici prima, nici ultima fetita care canta extraordinar pentru varsta ei si vreau sa mai specific ca muzica pe care a cantat-o Omar ( la Next Star ) nu o poate canta oricine! Mai mult, el poate canta si alte genuri de muzica, acest lucru fiind foarte important ca sa te poti numi artist in toata regula. Mi-a facut placere sa schimbam niste pareri si sper ca nu te-a deranjat raspunsul meu.winking

Întrebări similare