| Moonster a întrebat:

Sincer cuma sa nu o luam ca o joaca sunt in clasa a 9 si cred ca imi place un baiat[ eu sunt ot baiat] oare sunt gay spuneti mi ce sa fac ca sa nu ma indragostesc mai mult de el pe viitor funda

Răspuns Câştigător
| Ododododo a răspuns:

Uite daca tu simti acea atractie pentru baiatul respectiv nu este o crima ca iti place ceva ori cineva fa ce iti spune inima si cum crezi ca vei fi fericit.

3 răspunsuri:
| Ciprian a răspuns:

Nu esti inca gay dar ai inclinatii. Daca te deranjeaza chestia asta ia masuri: vorbeste cu parintii sau cu un psiholog.

| DeEAஐ a răspuns:

A fi gay inseamna sa sa ai relati cu persoane de acelasi sex! eu presupun ca inca nu e momentul sa te cataloghezi asa! mai asteapta...si daca iti place baiatul ala...asta ee! daca te indragostesti mai mult, la fel! nu ai ce face! adica noi daca iti spunem "da ma esti gay" asta te face sa te indragostesti mai tare? nu cred! fi tu insati chiar daca o sa ai mult de furca! nu esti singurul! asa ca stai linistithee hee

| SweetLikeaLemon a răspuns:

Gandeste-te ca nu e un lucru tocmai normal sa iti placa de un baiat, uita-te la fete, admira-le formele, te vei simti mai atras de ele decat de cineva de acelasi sex cu tine.