Iarbă de canabis? Glumesc, bagă manele și du-te la una acasă. Nst fă un grătar sau fugi de nebun să apari la Pro Tv?
Uite eu când sunt așa stau închis în mine și ma gândesc la toate momentele frumoase.
Apropo ca să îți fac seară mai bună îți spun o poveste.
Unu se duseseră la un lac cu familia lui și cu încă o familie care avea o fată de vârsta lui (12 ani) și nebunii și-au traso în lac că se înțelegeau bine și o lipitoare s-a lipit de testiculele (coa*e*e ) sale și ăsta a fugit de nebun la masă să vadă ce are, masă ia mirosit p și a spus că e în regulă? Îți dai seama cum am râs atunci?
Viața e bună doar că trebuie să o privești din partea cea bună. Pt mine este internetul.25% îmi face viața bună (uneori)
Iesi mai mult pe afara, fa sport, citeste o carte...lasa problemele adulților de o parte.
Buna!
Hai sa stam de vorba. Vrem sa te ajutam.
Poti primi ajutor specializat in mod gratuit.
Asociatia Telefonul Copilului poate fi partenerul tau de discutii sau poate fi prietenul tau atunci cand te confrunti cu o problema. Confidentialitatea este cuvantul cheie in relatia ta cu serviciul Telefonul Copilului, oferit de organizatia noastra.
Apelul catre 116 111 este gratuit din retelele Telekom, de luni pana duminica, in intervalul orar 08.00 – 00.00. Mai multe poti afla si la: http://www.116111.ro/intrebari-frecvente
Pentru ca problemele cu care te confrunti reprezinta subiecte delicate si te-ai putea simti in largul tau mai degraba in mediul online, te indrumam sa ne transmiti mesajul tau la telefonulcopilului@telefonulcopilului.ro
Acum poti primi consiliere gratuita si direct de pe telefonul mobil, descarcand aplicatia noastra http://www.116111.ro/descarca-aplicatia
Asteptam sa te ajutam!
Trebuie să fii tare și să aștepți ca timpul să treacă. Adună-ți puterile. Problemele vor trece la un moment dat. Gândește pozitiv și încearcă să faci lucrurile altfel. Învață la școală mai mult, ieși mai mult pe-afară. Nu te-nchide-n tine. Orice început are și un sfârșit. Este doar o perioadă mai grea din viața ta. Norocul tău e astfel; timpul nu stă în loc. Această perioadă se va sfârși. Va trece.
Spor.