Sunt de acord cu tine, dar trebuie sa constientizam faptul ca sunt destul de multi utilizatori care posteaza astfel de intrebari din plictiseala, "la misto" cum se mai spune, iar altii sunt cu varste fragede care se bucura de libertatea de exprimare si posibilitatea de-a gasi un raspuns pe care parintii lor l-ar marca drept negativ. Oricum sunt si cei care ne pun nervii la incercare doar de dragul de-a se amuza prin raspunsurile noastre.
Si nu, nu se fac de ras pentru ca sunt anonimi sau au pur si simplu un cont facut aiurea cu o poza de pe internet si o denumire de persoana publica. Sub aceste masti se afla persoanele care posteaza intrebari ca nu au ce face acasa
Deci unii utilizatori duc lipsa de neuroni ma intreb ce s'ar alege comunitatea fara ei.La aceste intrebari idioate rad si cate 10 minute .Ar trebui sa facem un top cele mai stupide intrebari, zau .
Ai mare dreptate, ei cred ca se distreza cu asemenea intrebari. dar ce putem face citim si trecem mai departe la cei care au cu adevarat nevoie de ajutorul nostru.
Sunt total d acord cu tine.
ai uitat d intrebarile legate d idiurile vedetelor in special al lui miley si d copii care se masturbeaza cu periuta d dinti sau cu lingura si au mai aparut si unii copii care vor sa se sinucida si nu stiu cum
cei care pun aceste intrebari sunt in general copi d max 13 anisori care chiar vad ceva tragic in aceste lucruri(prietenul s-a terminat p mana lor). eu cred ca aceste intrebari nu ar mai trebui postate.chiar nu vad rostul lor.nu stiu poate s-ar putea introduce o limita d varsta p site sau nu stiu...
oricum asta e o categorie care ne enerveaza mai sunt si cei care pun intrebari aiurea aninimi sau cei care dau copy paste d p net cand raspund.sunt multe probleme care ar trebui rezolvate
Aloo lasa-i ca nu au ce face. Lipsa de ocupatie si lipsa deee creieraas.Asa ca nu merita osteneala sa le explici intruna.
Dar mai stupide sunt intrebarile alea cu id-urile nu stiu cui.
Sunt unii care posteaza la misto copii care au calculatoare acasa si se plictisesc si hai sa isi piarda si ei timpul am vazut foarte multe intrebari stupide care nu isi au rostul dar nu ma bag sa raspund merg mai departe si raspund la intrebari care cred ca necesita intadevar raspuns.De ex intrebari ale unei fete "ce spuneti ma iubeste?" "acum ca am facut dragoste cu el ma va lasa?" i-am raspuns odata de doua ori dar vad ca e obsesie si ma las la mana mea ai perfecta dreptate dar asta e trecem cu vederea, inchidem ochii.
Intrebarile ca intrebarile, dar mai grav e ca sunt persoane care le si raspund serios la astfel de intrebari. Era una de genul '' mi-am dat pantalonii jos si m-am frecat de un urs de plus, mai sunt virgina''? Aia merita nota 20!
Ai uitat de fata cu mătura... cât mi-a placut aia. O noapte de dragoste cu o mătură. plus ca s-a şi protejat fata. Măcar ea a învăţat ceva[oricum eu încă mai sper că aşa îl alinta pe prietenul ei... mătură, altfel e vai de ea]
In lagatura cu hi5-ul nu vreau sa apr mai funky dar ai putea da cerere! asa de curios-a ce esti
Un top cu intrebari stupide ar fi chiar "cool" mai ales ca la unele am ras cu "lacrimi"
curioasa întreabă: