| kiddscream a întrebat:

Sincer.nu inteleg de ce va luati de cei care sunt EMO! De ce va luat ide ei? pentru ca sunt diferiti fata de voi prin faptul ca asculta alt gen de muzica, ca au freza ciudata.imbracaminte deosebita?
Emo sunt cei care au suferit, au trecut prin traume in viata si pe care nu le pot depasi.se simt neintelesi de cei din jur.Credeti-ma ei sunt mult mai buni fata de cei care nu stiu ce e viata [pitipoance/cocalari] cei care au bani cat vor si daca ei cer ceva imediat sa li se aduca astia nu stiu ce e viata. Emo dupa cum am zis inseamna ca au suferit.nu au tot ce le trebuie. ei nu cer nimic. doar un singur lucru vor ei.sa fie inelesi de lume.sa nu isi mai bata joc lumea de ei pentru ca sunt diferiti. cei care sunt emo nu inseamna neaparat ca isi taie venele am prieteni care sunt emo.si nu a ufacut asa ceva.sunt doar niste zvonuri. http://www.youtube.com/......ttp?/watch uitati aici un videoclip si va rog sa va uitati la el.pentru ca scrie mai amanuntit ceea ce inseamna emo!

Răspuns Câştigător
| InjectabilTerror a răspuns:

Sincer, nu am nimic cu cei emo. Și sunt perfect de acord cu tine. Eu ii respect pentru ca sunt diferiți. Cei care spun ca sunt niște loseri`, ei sunt niste cocălari/pițipoance care ascultă manele toată ziua. Dar sunt și alții care doar se imbracă și se comportă așa doar pentru ca e la modă...
Și mersi pentru videoclip.
Numai bine.

4 răspunsuri:
| Mayar a răspuns:

Eu nu ma iau de ei, dar ii socot tacaniti. se imbraca asa fiindca ''asa se poarta'' daca ai traume si nu mai stiu ce. Daca ai traume te imbraci cum vrei, nu cum se imbraca toti emo, deci e o prostie.

Răspuns utilizator avertizat
| AndyAndrey35 a răspuns:

Vai fetito, ce ain spus sus este exact ce spus si eu :
Emo nu vine de la Eu ma Omor
Lumea uraste emo ca sunt,, satanisti'' dar romani sunt de vina ca confunda marfa cu ambalajull laughing satanistul se poate imbraca in ori ce, acesta este rau viclean si incalca ori ce porunca de aL Lui Dumnezu :d. dar emo cei adevarati sunt credinciosi si este la moda sa porti cruciulita la gat, exemplu : ozzie osbourne poarta cruce si mai este si roickar. Concluzie : Emo, Scene, Goth, punck, rock, si princess fac parte din stilul skate. Iar cocalari, curve, gaozari, pitipoance fac parte din stilul tiganesc. Deci ar trebui sa ii intelegem pe toti, ca toti sunt creati de Dumnezeu, uite eu nu am dusmani, ma ma tachineaza lumea dar nu ii voi ura sau sa ii dau la satan pentru ca e pacat sad, spune-mi te rog gandesti ca mine? uite id meu puppy dog eyes pustea_a@yahoo.com angel

Întrebări similare