| Alexutza1712 a întrebat:

Sincer, raspundeti:
Ce inseamna pentru voi prietenia?
Pot o fata si un baiat sa fie doar prieteni? Argumentati raspunsul.
Fetele, cum ar arata iubitul perfect?
Baieti, cum ar arata iubita perfecta?
Dupa o despartire mai puteti fi macar amici?

7 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

pentru mine inseamna un tovaras care nu ma minte si nu ma tradeaza si ne intelegem, eu am un singur frate atat care m-a ajutat la greu si niciodata nu mi-a cerut nimic,ala e un frate adevarat, am cunoscut un baiat la scoala,baiat bun dar nul cunosc asa bine
Pot o fata si un baiat sa fie doar prieteni? Argumentati raspunsul.
NU,personal nu cred in asa ceva,de asta si multi baieti se trezesc in freindzone,problema este ca noi vedem in fete sex, fetele pot vedea in baiati surori masculine la care sa se descarce emotional,poate ca e ok o vreme apoi corpul isi cere sex,voi fetele nu aveti dorinta ca noi sexuala,nu cred asa ceva,doar daca nu te atrage fizic si isi pierzi timpul vorbind cu cineva atunci da,personal pentru mine nu exista,eu recunosc ca vad sex in femei,orice hetrosexual care nu e gay,asexual vede la fel,sa nu crezi ca nu avem sentimente,dar atractia fizica =cea sexuala,nici tu nu ai sta cu unu urat,la fel nici eu nu as putea sta langa una frumoasa fara sa am gandurii de alea,dar barbati devin fetite din pacate

nici eu nu sunt perfect asa ca nu ma astept la ceva perfect,pai ar fi mai mica ca mine de inaltime,cat de cat draguta,sa aiba un carcater de femeie hotarata,amuzanta,sincera, serioasa cand trebuie
NU, cand iubesti cu adevarat numai poti amic cu cineva mai mult rau isi faci crede-ma ca asa am crezut si eu, am realizat ca nu, mai bine fara ea si asta e

| T0T a răspuns (pentru RAY):

Eu unul când văd o fată nu mă gândesc numai la asta, la sex. Am avut o relație de prietenie cu anumite fete pentru care nu am simțit nimic.

| RAY a răspuns (pentru T0T):

Si eu la fel nu ma gandesc automat la sex cand vorbesc cu o fata, am scris ca pe termen lung exista posibilitatea sa vrei mai mult decat o prietenie, acuma una frumoasa e adevarat ca ne atrage sexual

| Drimmero a răspuns:

Prietenia adevarata consta in increderea persoanelor, totul se bazeaza pe incredere si pe ajutor reciproc. Daca te gandesti doar la interesele tale, nu te poti numi prieten cu cineva. Iubita perfecta este fata sincera, inteligenta, draguta, nu toate trompetistele de pe DN-uri.
Puteti sa mai pastrati o legatura, dar nici intr-un caz, unul dintre ei 2 nu pot simti sentimentul de prietenie, unul dintre ei tot mai are o speranta de iubire in sufletul lui.Nu poti sa-ti uiti iubirea dupa 1 zi, iti trebuie timp si alta persoana pe care sa incepi s-o iubesti!

| T0T a răspuns:

"Ce inseamna pentru voi prietenia?"

Prietenia este reprezentată de mai multe aspecte. Cu un prieten îți petreci o mare parte din timp, te ascultă, te ajută la nevoie, te simți bine în preajma lui, poți avea încredere în acesta.

"Pot o fata si un baiat sa fie doar prieteni? Argumentati raspunsul."

Normal că pot. Nu este obligatoriu ca o fată să placă un băiat sau invers, dar se pot înțelege bine. Deci sunt oameni care nu au sentimente de acest gen dar care se înțeleg și pot păstra o relație de prietenie. Se întâlnesc destul de des și relații de prietenie între o fată și un băiat fără altfel de interese.

"Baieti, cum ar arata iubita perfecta?"
Perfecțiunea poate fi reprezentată în mai multe moduri.

"Dupa o despartire mai puteti fi macar amici?"
Dacă am ținut la respectiva e logic că încă aș mai avea sentimente deci nu.

| Anonimuserr a răspuns:

Sigur că pot dacă nici unu nu dorește să aibă o relație. Pot fi buni prieteni și doar atât. Dar se poate și înfiripa prietenia și ajunge la o relație de dragoste sau relație amoroasă.
Iubită perfectă sau iubit perfect. Nu există așa ceva. Cu toții suntem imperfecți în caz că nu știai deci nu există perfecțiune.

| Divy a răspuns:

Schimb de lucruri, păreri, ajutor ca un parteneriat. Deseori unul primește mai mult și celălalt mai puțin, deseori se profită din pricina așa-numitei prietenii.

Pot o fata si un baiat sa fie doar prieteni?

Da, pot atunci când nu există sentimente de iubire sau vreo atracție între ei, dar oricum fetele fac asta în abuz căutând scuze pentru a se descărca emoțional și iau unele lucruri doar în sensul că relația se bazează pe acțiunile lui nu și ale ei. O prietenie depinde de 2 persoane nu de una.

PERFECȚIUNEA NU EXISTĂ. Deci are rost să mai vorbesc despre asta? Eu consider că nu!

În general depinde de relația, dar consider că e posibil happy