Unde ti-a scris?
Avand atatea probleme cu fostul iubit, de ce mai ti legatura cu el?
De ce nu l-ai blocate peste tot, ca sa nu mai poti fi contactata?
Asta este primul lucru pe care-l faci si pe care Politia ti-l recomanda, tu de ce nu ai facut acest lucru si de ce inca mai comunici cu el?
Puteai chiar sa-ti schimbi numarul de telefon si sa nu te mai gaseasca deloc.
Nu comunic, nu îi răspund niciodată, își tot face alte conturi de tik tok Instagram și chestii și mă sună de pe alte numere, am încercat să vorbesc cu ai mei să mi schimb numărul dar sunt comuniști și zic ca toată familia știe numărul ăsta de telefon și ca nu e bine să l schimb
Am o solutie buna: iti pui TOATE conturile pe "privat" fara sa mai accepti contacte si prietenii noi, sau mesaje de la cei care nu-ti sunt deja prieteni, si in felul asta nu te va putea contacta deloc.
Este mai importanta viata ta decat un cont de tiktok sau Instagram, deci restrictioneaza-le pe "privat" si nu vei mai putea fi cautata de nimeni care sa te ameninte.
Si cu telefonul este la fel de simplu: ii blochezi numerele de telefon pe care le are el si NU raspunzi sub nici o forma la apeluri unde nu cunsoti numele, sau este Private number, refuzand apelurile si blocand mesageria.
Este o idee foarte bună pe Instagram nu mă poate contacta ca există opțiunea de blocare a conturilor ce mai pot fi create, totuși sper ca sunt doar speriată eu din cauza chestiilor mele dar ca măsură de prevenție voi face asta
Preventia apare cand previi sa mai poti fi contactata, prin blocarea accesului spre tine: inchizand orice portita prin care se poate intra de afara, in conturile tale si asta se poate intr-un sigur fel, cum am scris si mai sus, NU mai accepti prieteni noi, concatce noi, si nu raspunzi decat la cei pe care-i cunosti.
Viata ta este mult mai importanta decat un cont pe tiktok sau Insta!
Nu cred ca ai înțeles, eu am o relație în prezent de 9 luni deja, eu doar îmi doresc pace în viața să dispară ciudatu asta