| Loredana96 a întrebat:

Sint clasa 12-a.
Inca din clasa 10-a un coleg din clasa vroia o relatie cu mine.Din prima zi de liceu cand am facut cunostinta am simtit ca ma place.Si in fiecare an a incercat sa se apropie de mine dar eu il respingeam.A avut in acesti 2 ani de liceu relatii cu 2 fete, dar nu a fost nimic serios.Acum in clasa 12-a s-a apucat mai serios de,,capul meu",adica deja la refuzul meu el nu reactiona ca inainte,nu accepta lucrul acesta si tot insista si insista. Flori, mesaje la fiecare ora, atentii si atentii.Eu il respingeam, si el tot continua cu atentia.Intr-un final am acceptat sa incepem o relatie.Asta a fost cu 2 luni in urma.Relatia noastra a rezistat in aceste 2 luni datorita lui.Eu ma simteam bine cu el,ma simteam alintata, si eram sigura ca cineva tine cu adevarat la mine.Dar ma deranjeaza un lucru, ca el josut.Eu am 1, 60 m,sunt maruntica de felul meu,da, el e mai inalt ca mine dar cu putin, undeva 5 cm,si asta oarecum ma deranja,si ma facea sa ma simt incomod linga el.
Zilele astea m-am gindit ca eu doar il chinui,si i-am zis sa ne despartim.El nu a acceptat asta si mi-a spus ca nu ma va lasa in pace.
Dar eu am tinut-o pe a mea zile intregi,si pana la urma aseara mi-a spus sa ma gindesc inca odata bine,si sa ii spun raspunsul final.
M-am gindit mult la asta,si simt ca statura lui mereu o sa ma incomodeze, dar in acelasi timp imi este frica sa nu imi para rau ca l-am lasat si sa fie tirziu.M-am gindit sa-i spun sa luam o pauza, si cred ca atunci va intelege si el si eu voi intelege ce vrem cu adevarat. Daca lui ii va fi mai bine fara mine si el nu stie asta?
Voi ce ziceti sa fac?

7 răspunsuri:
| T0T a răspuns:

Imaturitate dusă la extrem.

| Sensity a răspuns:

Tu vrei sa indepartezi un baiat care te iubeste cu adevarat DOAR pentru ca nu e atat de inalt pe cat ti-ai dori. Atata timp cat te simti bine langa el nu inteleg de ce te impiedica acest defect (minor) sa te bucuri de relatia cu el. Mai mult il chinui cu indeicizia ta. Rar gasesti un baiat care sa accepte 2 ani sa fie respins si care sa puna suflet intr-o relatie. Eu zic sa nu il pierzi, pare o persoana speciala! happy

| OoBunnyoO a răspuns:

Imi pare rau sa iti spun, insa confuzia ta este ridicola. Tu spui ca te intelegi foarte bine cu el, el tine foarte mult la tine si vrei sa ii dai cu piciorul pentru ca nu are inaltimea visata de tine?

As fi inteles daca l-ai fi refuzat de la inceput pe motivul ca nu esti atrasa fizic de el. Sau daca sunt si alte lucruri care nu iti plac la el. Insa daca asta este unicul si singurul motiv pentru care vrei sa il parasesti, atunci poate nu esti pregatita sa ai o relatie serioasa inca.

| christall a răspuns:

Mai bine te pregatesti pentru bac si pentru facultate. Daca nu tii la el nu are rost. Vei ajunge sa cunosti alti baieti la facultate si tot se va ajunge acolo. Daca ai tine cu adevarat la el, inaltimea nu ar conta.

| RAY a răspuns:

Nu e vina ta ca nu il placi, nu esti obligata sa stai cu el doar ca te iubeste, trebuie sa accepte ca in viata nu poti obliga o fata sa te placa, inaltimea normal ca e importanta, spune-i si lui asta numi placi lasa-ma in pace cu tupeu, esti om nu jucarie

| sabin89 a răspuns:

Ei, mai creste el...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Trebuie sa faci ce simti. Daca simti si tu ceva pentru el continua relatie, dar doar daca chiar simti ceva cu adevarat. Din cate ai povestit, nu trebuia sa incepi relatia cu el. Intr-o relatie nu exista pauza. Inaltime? Pentru 5 cm? Daca erai baiat si el fata, da, mai ziceam.dar asa!?!