anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sint o fata destul de frumoasa dar nici cum nu se primeste sa se gaseasca un baiat care sa ma iubeasca si cu care sa ma cuplez am deja 16 ani si ink nu m-am intalnit cu nimeni ..cred ca o sa ma sinucid sad;(

15 răspunsuri:
| Liviu a răspuns:

Ce pot spune, nu e capat de lune,tu vrei unu sa arate super si sa te traga pe cuc si dupa sa iti dea cu sutu? asta fac majoritatea, mai bine alege unu cu caplaughing decat frumusete, mai bine potentialwinking
Ceva aparte, care sa... fie in un mod diferit decent si pervers in acelasi timp, sa aiba acel ceva care te face sa tresari, ceva diferit care se vede de cineva la fel de diferit, nu de oricare.

| ascovit a răspuns:

Deja esti disperata straight face
Ai 16 ani, de asemenea ai multe alte lucruri care ar trebui sa te preocupe acum, de baieti ai timp tu toata viata. Cui ii pasa ca alte fete de varsta ta au prieten? Fiecare cu viata lui. Right?

| Doηηa a răspuns:

Să te sinucizi pentru atâta lucru?
Oamenii care se sinucid au motive mai întemeiate, dacă mă înțelegi ce vreau să spun. big grin
O să apară și "făt frumos" al tău!winking

| negat1ve a răspuns:

Gandeste-te ca sunt alte fete care poate au si 20 de ani si inca nu au avut nici o intalnire. Timp este nu iti face griji, in primul rand axeaza-te pe scoala. Ai sa vezi ca si cand vei fi impreuna cu un baiat daca nu merge ai prefera sa stai singura decat sa suferi, sau sa nu te iubeasca! Nu uita, ce-i al tau e pus deopartewinking

| FReAkAzO1d a răspuns:

rolling on the floor
Hooo stai calma nu te omora inca

| FReAkAzO1d a răspuns:

Lasa-mi un IDbig grin

| viorelmmv a răspuns:

Daca aveai 40 ani si n aveai nici o intalnire te mai credeam dar la 16 ani? la varsta asta nici nu trebuie sa te gandesti la baieti sau cel putin la un capat de viata ca inca nu te-ai intalnit cu nici un baiat pana acum, totul o sa vina de la sine, nu trebuie sa cauti ceva neaparat ca o sa gasesti numai problemewinking

| Barbati4Femei a răspuns:

Prima si prima oara invata ca "sint" se scrie "sant" si gramatica limbului roman! Dupa care daca e sa te sinucizi iti dau un sfat: Du-te in baie, ia sticla cu clor, bei din ea 4-5 guri dupa care ne spui cum a fost ok?

| negat1ve a răspuns (pentru Barbati4Femei):

Te-ai gasit tu sa ii dai lectii de gramatica?thinking In primul rand nu se scrie nici "sint" nici "sant " si "sunt" si de gramatica "limbului" roman chiar nu am auzit. Inainte de a da acest comment aici ai baut tu cumva putin clor?

| Nu a răspuns (pentru Barbati4Femei):

Rade ciob de oala sparta.
Se scrie "sunt", te-ai facut singur(a) de rahat.

| Doηηa a răspuns (pentru Nu):

Corect!

| hanayonna a răspuns:

Ai de abia 16 anilaughingai toata viata la dispozitie pentru baieti mai bine te-ai concentra pe lucrurile importante ca scoala ca atunci cand va veni timpul o sa fie cineva.In viata nu trebuie sa depinzi de nimeni.

| hanayonna a răspuns:

Ai de abia 16 ani unde iti este capul?laughingin viata nu trebuie sa depinzi de nimeni deci mai bine te-ai concentra pe lucrurile importante cum ar fi scoala.

| zelandory a răspuns:

Merita sa traiesti,viata e frumoasa. Baieti pe lume mai sint,dar gandeste-te, ti-a fost rau pana acum? Nu prea cred, deci accepta situatia si nu te dispera, oricum acea persoana unica pentru tine va veni la timpul ei, nu trebuie sa te grabestiwinking Bafta

| alfabet323 a răspuns:

; Dacă zici că eşti frumoasă, de ce să te sinucizi?! Doar pentru că nu ai un iubit, viaţa e destul de frumoasă + ai 16 ani, încă ai timp. Şcoala e mai importantă decât nişte băieţi.
+ Chiar şi dacă vei muri cu 300 de pisici, măcar vei muri fericită, într-un fel. Pisici = fericire. happy
; Dar faci ce vrei. Nu e viaţa mea, e viaţa ta, bateţi joc de ea, dacă asta vrei.