Nu trebuie sa ai o familie bogata pentru a fi populara si pentru ca sa fii placuta de baieti, nu asta conteaza. Daca ai bani ce rezolvi? Parerea mea este ca atunci cand ai bani mai greu iti gasesti dragostea, vorbesc la modul general pentru ca exisat o probabilitate destul d emare ca persoana de langa tine sa fie pe interes si in momentul in care banii s-au epuizat sa iti dea papucii.Ca sa fii o persoana OK nu trebuie sa ai bani,ci educatie si sa fii sufletista, trebuie sa stii cand sa vorbesti, dar si cand sa taci, cand sa fii subtil, sa fii o persoana in care sa aiba lumea incredere si sa nu doci vorba de la o persoana la alta.Trebuie sa fii tu insati si nu te mai simti complexata de faza asta pentru ca alesul inimii tale te va placea si asa.
Categoric nu prin instoria neamului tau, incearca sa dai zambete pe fata la toti indiferent cat de retardata e chestia pe care o spune sau persoana si bagate in seama cu toti fii sociabila
Multumesc voi tine cont de dfat!
Categoric ai dreptate!
Ce istorie, caci eu zau daca pot sa-mi inchipui ceva care nu-ti permite sa te faci populara in targul de fete si baieti? Poate ca nu ai voie sa-i copiezi pe altii? Ori tatal tau lucreaza la K.G.B? C.I.A?
Daca nu ai caracter, poate ai talente, daca n-ai poate ai bani, daca...La ce bun? E o cale gresita sa tot cauti cum sa te vada toti doar pe tine si in rest sa orbeasca brusc. Te vor bate babele si fetele si te va fulgera pentru ca esti rea si neserioasa. Eu zic ca mi-ar placea ca orice adolescent sa se metamorfozeze intr-un om superior, nu intr-un om lunecos, dar popular. Ce vreau eu nu mai e la moda. Sa o luam altfel: nu prea ai forta si nu vezi calea spre ea nici daca ti-o baga cineva sub ochii.
Chiar ai dreptate! Multumesc!
Ceea ce stiu e ca nu stiu nimic, iar tu m-ai lasat asa.
denisadeny234 întreabă: