| LoveMusic a întrebat:

Site-ul ăsta degeaba se numeşte ToţiPentruUnu.Fiindcă ţi-se raportează întrebări fără să fie un motiv întemeiat.Deci eu deja nu mai suport! Uite, întrebarea următoare mi-sa raportat pentru SPAM. Cică laughing Doamnee! Uitaţi: Vă place KeSha? :-x Dar Justin Bieber? :-x Eu mor după ei :-x Kesha e drăguţă şi cântă extraordinar, iar Justin e foarte frumos :-x şi micuts' şi cântă minunat :-x Ce artişti străini vă mai plac? Dar români?!

Asta e SPAM? Vreau să mă lămuresc şi eu de ce s-a raportat.

Răspuns Câştigător
| Eu4EverX a răspuns:

Pe buna dreptate s-a raportat, eu una am vazut cel putin 30 de intrabari de acest gen deci inca o data TPU are dreptate.

7 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Citește politica site-ului și ai să înțelegi.
Pa, pa.

| Razvan a răspuns:

Cred ca in sfarsit s-a saturat lumea de postari cu tenta Disneywhistling

| Bacemi a răspuns:

Pentru ca nu ai scris corect in primul rand. Si apoi sunt sigur ca multi au raportat-o pentru ca sunt mii si mii de astfel de intrebari in arhiva. Inainte sa postezi o intrebare poti oricand cauta pe google folosind cuvinte cheie : TPU, subiectul care te intereseaza. Vei scapa de multa bataie de cap si probabil scutesti mintile unora de a exploda.

| LoveMusic explică:

@onutzu - In primul rand nu are legatura cu DISNEY. In al doilea rand, fiecare are dreptul sa-i placa ceva sau nu. Parerile sunt impartite, totusi mai mult am fost criticata.

| madia a răspuns:

Cred ca din aceasta cauza, am luat din regulamentul TPU:
1. Respecta regulile de gramatica:

- fiecare propozitie incepe cu litera mare

- nu sunt permise prescurtari de tipul "ca", "dk", "nu stiu", etc...

- evita emoticoanele si semnele de punctuatie excesive: "happy", "big grin", etc...

| diamondsx a răspuns:

Este o intrebare dar...probabil cineva fara minte ti-a dat SPAM nu cred ca e o intrebare banala sau nefolositoare. e ok aici fiecare pune ce intrebari vrea iar cei care doresc iti pot raspundewinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bine ca s-a raportat pentru spambig grin, asta ii intrebare? asta ii o tampenie oh go onva place justin, va place kesha? cu ce te ajuta p tine sa stii ca la X sau la Y nu-i place sau "moare dupa ei". calmati-va copiiiiii!

Întrebări similare