99 Design, Design Crowd (sunt cu paypal dar poti face bani daca esti expert in Photoshop)
Nu exista asa ceva. Daca ai putea sa faci bani asa cum cred eu ca crezi tu ca se poate toti am s-a acasa si am face bani de pe net. Singurele variante sa faci bani e daca iti faci site/blog si e foarte cunoscut sau daca faci site-uri pentru altii, dar pentru astea deja iti trebuie cunostinte IT avansate. Nu te mai amagi singur. Nimeni nu o sa ne dea vreodata bani degeaba.
Exista dar fac bani astea pe fiecare care isi face cont pe pagniile lor false.
Exista dar nu e ok sa faci asta cu toate ca si eu as vrea dar nu e nimic serios...
daca ai varsta la care poti lucra incerca un loc de munca in care intr-adevar sa castigi bani.
Ca sa zic ca intr-adevar gasesti un program in care faci bani pe net si sa zicem ca i primesti pe card sa stii ca nu primesti cat crezi s-a cat spun ei printr-o reclama ca primesti bani multi doar pentru cateva chesti pe care le indepolinesti sa stii ca am auzit de la pritenele mele ca au incercat si faza e ca ei pe spatele celor car eisi fac cont pe aceste pagini pline de hoti ei isi scot bani la greu pe spatele celor care au conturi la ei.
Sper ca te-am ajutat cat de cat Eu imi spun parerea pentru ca m-am ineresat ca am fost candva cu ideea aia ca incerc si eu si m-am razgandit exact cad voiam sa fac un cont.
Elenastoica9 întreabă: