Iti spun sigur ca sunt de incredere. Eu am cumparat vara asta, in iunie, o papusa pentru sora mea si am primit-o in stare foarte buna. Poti comanda fara retineri!
Ai mare grija cu okazii, sincer eu nu as cumpara. Uite 2 tipuri de tzepe una : un vecin de al meu in loc de telefon mobil a gasit un pachet de tigari plin cu hartie igienica (ca sa fie burdusit) si a2a, ma batea gandul sa cumpar un telefon mobil, si chiar din orasul meu cautam sa fie persoana, hmm, il sun, vorbim, cadem la intelegere, si cand ii zic sa ne intalnim intr o anumita locatie caci sunt din oras cu el, a dat inapoi, a batut in retragere tipul Ba ca nu are timp, ba ca nu poate, mi-a dat id ul, pe mess nu a intrat, numarul de tel este inchis, noroc ca nu am facut gafa si eu sa iau de la altcineva din alt oras sa astept colet. Nu bag mana in foc ca doar excroci sunt, dar totusi, unele sunt chiar la pret extrem de mic ceea ce imi da de gandit, si ai grija conducerea site-ului nu raspunde pentru eventualele fraude si furturi! Cumpara doar de la cine e in oras cu tine, de exemplu la okazii.ro da i la cautare avansata si bifeaza orasul tau acolo la provenienta produsului, asa macar te intalnesti cu vanzatorul si poti proba. Sper ca ti'am fost de folos si casca ochii la tocmeala, nu dupa ce te'nseala, pa pa!
Da.Sunt foarte seriosi, incearca cu incredere.
Daca nu esti multumit, produsele se pot returna.
Depinde de ce vrei sa cumperi.
dar cred ca este o optziune care iti da folosite, nefolosite, desfacute, nedesfacute, noi.
Sara, adevăr grăiești.
O altă opțiune (la care apelez de fiecare dată) e curierul cu opțiunea verificării conținutului înaintea plății.
Vânzătorul e obligat să noteze pe documente conținutul pachetului (telefon, laptop, etc) și la primire, poți desface pachetul pentru a vedea dacă corespunde. Dacă nu-ți convine, refuzi pachetul.
Eu lucrez cu okazii de 1 an de zile... vreau sa zic ca au fost super ok toti cei cu care am lucrat.intr un an de zile am trimis peste 400 de colete.toti au fost multumiti de calitatea produselor. un singur colet mi a venit retur pentru ca nu a fost ridicat coletul. orientati va dupa calificative, fiti atenti la descrierea produselor, puneti intrebari pe forum daca aveti nelamuriri
Sunt cat de cat de incredere, dar trebuie sa ai grija. Eu am facut schimb de telefoane cu un tip din alba, eu fiind din SB. Si ca sa fiu sigur m-am dus eu pana in Alba si totul a functionat calumea si am primit telefon ok. oricum ar fi trebuie sa ai grija ca sunt tot felul de oameni.
In urma "reparatiilor" siteului OKAZII au facut praf toate licitatiile! In schimb nu am vazut nicaieri sa isi ceara scuze pentru faptul ca descrierea din cadrul licitatiilor a fost afectata si ca nu se mai intelege nimic, sau pentru ca au sters toate mesajele din conturile utilizatorilor, sau pentru ca apar licitatii in pagina principala si in momentul in care dai sa vezi acea licitatie iti spune ca nu exista...etc! Nici macar nu au avut bunul simt sa isi ceara scuze pentru stricaciunile produse mai ales ca noi platim anumite licitatii! Asta e siteul OKAZII!
Ei bine cam vechi postul dar un echivalent la okazii nu gasesti. Nu exista nici unul asa de mare cu multi utilizatori.
Problema cu okazii este ca e prea comisionat, iar de siguranta nici nu se pune problema. tu cumperi de la utilizatori iar in cazul cumpararii unui laptop ar fi mai bine sa te intalnesti cu vanzatorul fata in fata.
o sugestie pentru tine ar fi netten.ro
Pe adines.ro poti sa sa cumperi cu obtiunea de a verifica produsul inainte. nu am cumnparat dar ama uzit de la niste amici...