| AnaAdrian a întrebat:

Slaut TPU vreau sa va pun o intrebare dar sa nu radeti de mine... am avut mana rupta acum aporx 3-4 luni iar ultima tija mi-a fost scoasa acum 3 saptamani si am recomandare repaus 1 an... Sa trec la subiect: acum 2 zile eu am jucat un meci de fotbal ca portar si in timpul acestui meci am aparat un sut cu mana stanga(cea rupta), pe moment nu am avut nimic dar acum a inceput sa ma doara mana... dar nu in zona oaselor rupte ci in zona operatiei... E nevoie sa merg din nou la control sau alte chestii de astea? sau pot sa incerc sa imi fac niste comprese si niste frectii? Spun din nou nu ma doare zona cu oasele rupte ci in zona operatiei. -_-

Răspuns Câştigător
| SkyPilot a răspuns:

Ar fi bine sa mergi la un control, poate sa nu fi fost neaparat de la fotbalul tau.
Respecta intocmai ce ti s-a recomandat, nu grabi trecerea la activitate, risti sa te coste scump mai tarziu. Chiar daca apparent nu iti folosesti mana, nu stii ce situatie neprevazuta poate apare.

1 răspuns:
| corbulalbrosu a răspuns:

O vizita cel putin la medicul de familie ar fi binevenita.Este posibil sa nu fie altceva decat o simpla contuzie insa spre binele tau te sfatuiesc sa mergi sa te vada un medic pentru a evita o posibila complicatie ulterioara.Sanatate.