| miki10love a întrebat:

Sll TPU am un nokia C5 si as vrea sa iau melodi din pc cu cablul de date imi puteti spune cum plssss? funda + vot
mersi :X scuze categoria

Răspuns Câştigător
| ismailanight a răspuns:

Am eu Nokia C5 03.Bagi cablul de date in telefon si calculator. Apoi pe telefon iti apar niste optiuni, tu alegi PC Suite. Dupa ce ai ales PC Suite, pe calculator iti apare o fereastra Portable Device.De acolo selectezi Open device to view files using Windows Explorer (cel putin asa e la mine). Dupa aceea iti apare o fereastra.Acolo alegi Memory Card sau Phone Memory (daca ai card de memorie).Eu am card deci intru pe Memory Card si intru in folderul Sounds si apoi in subfolderul Digital.Acolo pai melodiile.Dai click dreapta pe melodia pe care o vrei pe telefon si dai click dreapta si paste acolo in subfolderul Digital. Sper ca ti-am fost de ajutor.Si mai sper ca ai inteles.

4 răspunsuri:
| miki10love explică:

Ms pentru rasp dar nu a mers nu mi-a aparut aceea fereastra oricum eu o sa iti dau unda pentru ca m-ai ajutat :*

| andreimihai96 a răspuns:

Dupa ce bagi melodiile cum ti s-a spus, intrii in muzica dai obtiuni si actualizare biblioteca muzicala tongue

| andreimihai96 a răspuns:

No problem happy