Buna.Nu.Urat este sa iti faci tu complexe din cauza a ce spun altii sau din cauza ca te compari tu cu persoane care arata nu stiu cum, in trend sau chiar cu vedete.Majoritatea oamenilor au ceva cu propriul nas, e si motivul pentru care e printre primele operatii estetice pe care le face cineva.Insa in realitate ar fi dubios rau daca toti am avea nas de Instagram si tiktok.Va trece problema asta pe masura ce iesi din adolescenta si te loveste maturitatea plus responsabilitatile de adult.
Cel mai important este sa te accepti. Asa te vor accepta si ceilalti. Gandeste-te ca noi suntem creati dupa chipul lui Dumnezeu, iar el a decis ca asa suntem frumosi. Fiecare persoana este frumoasa in felul ei, nu trebuie sa ne criticam sau sa spunem ca suntem urati!
Eu am nasul carn si mare. Seman cu strabunica care era grecoaica. Arat ca un papagal dar ....sarmanta.
Îmi pare rău că simții asta.Dar din păcate și eu am sentimentele ăstea uneori.Și eu am nasul,, mai ciudat".Nu ai ce să faci așa ne-a pus Dumnezeu pe pământ, în fața lui toți suntem frumoșii. Ești sănătoasă?! Dacă da asta este cel mai important, restul numai Dumnezeu știe.Reține:Cum poți să cerii ca cineva să te placă dacă tu nu te placii pe tine? Baremi alții.
Uneori tinem sa ne vedem mai urati decat suntem cu adevarat.O sa gasesti tu un baiat care te va placea cu tot ce ai.(și defecte și efecte haha).
Incearca sa nu te mai gandesti la asta incearca sa te gandesti la ce iti place la tine.
Pupici!