Ceea ce face el se numeste lipsa de respect fata de tine, nu te apreciaza, nu stie cum sa se comporte, si cum poate sa iti vorbeasca in felul asta? cat despre faza cu prietena ta, ca o bate si etc, chiar nu inteleg, ce treaba are el cu ea? ea este prietena ta, si nu trebuie el sa se bage. cred ca nu vrea decat sa isi bata joc.
cel mai bine e sa il lasi si sa fii indiferenta. daca se intoarce la tine, nu il mai primii, pentru ca un baiat care tine cu adevarat la o fata nu se comporta asa, nu o jigneste. ai grija ce faci, ca nu te merita, trebuie sa fii constienta de lucrul asta.
Prietenul asta al tau a auzit vre o data de RESPECT? se pare ca nu
mai are si "o problema" cu amica ta...presupun ca-i genul ala de baiat care se crede foarte important. iti zic sa o lasi balta ca nu te merita, vorbea si cu prietena ta, culmea "sa vada daca iti este prietena buna", tinde spre lipsa de bun simt. sa ai si tu putina grija, faza " la cat incepe orele ca ma duc s-o bat" ar trebui sa-ti dea putin de gandit.
cred ca intr-o relatie, respectul este absolut necesar si foarte important, ori daca el nu a auzit nici o data de acesti termeni nu se merita sa-ti pierzi timpul cu asa specimen.
Sa stii ca daca respectul dintre voi a disparut, a disparut totul. Parerea mea e ca el nu te prea merita, mi se pare ca isi bate joc de sentimentele tale.si prin :"fă sa nu ma mai cauti kiss " eu inteleg ca ti-a dat papucii. Mi se pare ca el asta cauta.
Fa, nu mai plictisit deloc. da deloc. el ma plictisit.cocalar de doi bani, nu stiu ce ai vazut la el. ca ai pretentii sa ti se adreseze politicos, apreciez, dar trebuia sai dai papucii de prima data cand ti-a zis fa.sau cand ti-a cerut nr, aleia dei zici prietena.sau cand te-a intrebat despre ea. da uite un sfat fata.{bine eu iti zic asa in gluma}, nu mai pune botul la vrajeala prietenilor, prietenilor, prietenului, ca au zis aia.doi oameni care se iubesc cu adevarat, isi spun singuri ce au de spus unul altuia, nu povestesc prietenilor sau prietenelor. iubirea si dragostea nu au avut niciodata nevoie de intermediari.fiindca daca sunt adevarate, sunt si sincere.
Auzi fata? eu zic sa-i propui sa. l lasi, ca daca iti vorbeste cu fa sau fata, nu are respkt pentru tine. K, daca esti gagica lui nu inseamna ca trebuie sa te testeze cu mesaje, nici pe tine si nici pe pretena ta. Daca vine cu tot felul dedinastea, fata, sa te lase.
...imi vine rau!