Bro.
Esti tacanita si imi place :-)). Cat despre ceea ce tu ai dorit sa obtii si alta a obtinut e o nimica toata. Baieti si fete sunt pe toate drumurile. Cat despre modul tau de a critica, gen Tanti Maria de la tara, a fost putin copilaresc. Maturitatea este atunci cand pui pur si simplu stop si nu iti mai pasa si te uiti in alta parte cand vine vorba de asa ceva. Fiecare avem gusturi diferite, retine.
Nu te-ai maturizat pentru ca simti o apreciere pentru ea. Nu ar trebui nici sa simti apreciere, nici depreciere pentru ea.
Maturitatea vine in momentul in care realizezi ca axandu-te pe calitatile ei negative nu iti aduci niciun beneficiu tie si ca nu are rost sa pierzi timpul holbandu-te la ea si criticand-o, pentru ca nu vei schimba nimic. Iar adevarata maturitate apare in momentul in care ai suficienta disciplina sa faci chestia asta.
M-ai "cucerit" cu "tacanita", mi s-a mai spus , dar poate am eu un fel mai dramatic de a povesti. In rest, apreciez si o sa urmez sfaturi, desi uneori sunt cam impulsiva si nu mai tin cont de nimic.