Off vechea poveste cu prieteniile astea false poate o sa intrebi dc spun prietenii false pai pentru ca ea nu iti e prietena asa cum spui uh ea iti e o simpla amica (dar nici atat nu cred), insa uh te-ai obisnuit cu ideea,, suntem cele mai bune prietene'' dar sa stii ca uneori mai pic si eu de proasta in fata prietenelor mele insa o prietena ffoooaaarttte buna nu te face sa te simti atat de inferioara cum ai sps si uh eu zic ca ar trebui sa ii spui ce te deranjeaza si daca comportamentul ei nu se va schimba fata de tine ar fi mai bine sa inchei orice relatie de prietenie amicitie pe care o aveti
Fara suparare dar asta nu se mai numeste cea mai buna prietena ...nu cred ca e persoana potrivita sa te critice poti sa i spui lucrul acesta pentru ca nu are rost sa o ti tot asa
Eu zic sa discutati si sai explici,daca intelege bine, continuati prietenia, daca nu...
Ar trebui sa ii spui sa nu mai comenteze,ca tu nu faci acest lucru, si daca tie iti convine cum esti, ea ar trebui sa te accepte asa cum esti.