O pereche de vis : el ti-a dat-o si a plecat, tu te-ai combinat cu cioara de pe gard dar parca acum vrabia e mai buna.
Aveti noroc, sansele sunt de partea voastra ca cine se aseamana se aduna
Cam greu, c-am mai facut o gafa pe parcurs, de nervi pe celalalt cu care am stat, am vorbit cu unu ce nu-l suporta, si asta de acum care vreau sa-l impac a aflat, dar cand m-am intalnit cu el nu a zis nimic si m-am trezit eu spunandu-i ca "Am prieten si-l iubesc"..eram ironica dar el s-a suparat tare , oricum ala a fost doar asa abureala de 2 zile nimic mai mult...acum poate, ma gandesc eu, crede ca m-au lasat toti si ma duc la el ) nu stiu ce poate fi in mintea omului Zi-m ce fac sambata la disco, sa ma bag eu in seama sau s-o las asa ceva timp sa treaca asta?)
Sa flirtez ..hmm, n-ai idei rele, dar da-mi exemple de lucruri pe care le pot face si care nu... el sta mai mult pe la bar...eu o sa fiu in partea cealalta a clubului..so n-o sa ne intalnim prea des doar daca el se duce la baie sau eu la bar!:-s in timpu asta ce-as putea face dragalas, sa-i atrag atentia intr-un mod placut?