Nu trebuia sa spui si tu ca esti urata sau ce i'ai zis :Sel cred ca s-a enervat atat ca ii spuneai asta des.acum cand vb cu el spune'i ceva gen : mama cat am slabit sau mama ce bine imi sta parul'
Nu stiu. vorbeste si tu mai mult cu el.
Oricum daca esti sigura ca te iubeste, si tu pe el.totul o sa fie ok in continuare
Succes! sper ca am fost de ajutor >
Da add la paulaianos ( pe mess ) si poate vorbim mai multe si imi explici, iar eu te ajut :*
Te rog da add
Imi pare rau pentru ce s-a intamplat certi scuze zi cum ai putea sa repari cea ce ai gresit ca daca stai asa fara sa vb cu el si... sa nu tineti legatura nu stiu poate sa isi gaseasca pe alta vb cu el asta cred ca e un bun sfat sper ca te-am ajutat cat de putin :-s
In primul rand, foloseste corect resursele limbii romane. Intrebarea ta e deranjanta. Nu inteleg de ce vreti voi sa o faceti sa para mai "cool" prin adaugarea consoanei "h"... vorbim in romana, nu in engleza! Apoi cere-ti scuze si spune-i ca erai intr-o zi mai rea si intr-o perioada mai nefericita. Invita-l undeva sa discutati, sa-i spui cat de mult tii la el si cat de mult ai vrea sa fiti din nou impreuna. Daca nu vrea sa te asculte, roaga un prieten bun de-al lui sa il convinga sa va intalniti. Incearca sa-i oferi ceva ce s-ar putea sa il "indulceasca", ceva ce ii place lui. Dar nu ca mita.
Nici eu nu stiu de ce sta el cu tine. Mai ales ca nici nu stii sa scrii romaneste.
ale0409 întreabă: