anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

So...there's this boy...

Eu pana acum nu am avut prieten, si de aceea nici nu stiu cum sa ma comport exact in jurul lui. Imi cam place de el, la scoala cand ne intalnim, mereu se uita in ochii mei si zambeste cand ne salutam, am iesit de multe ori in oras impruna cu inca cativa prieteni, am fost la concerte impreuna, vorbim si pe mess, si prin sms-uri, insa doar depre teme obisnuite, nimic mai personal...De multe ori imi imaginez cum ar fi daca am fi impreuna. Eu sunt putin mai timida, nici el nu este 'smecher' (n-am gasit acum alt cuvant sa ma exprim). Ce credeti ca ar trebui sa fac? Oare ma place si el?

Răspuns Câştigător
| CloseToYou a răspuns:

Ce dragut:XDin ce mi-ai povestit e intr-adevar ceva aici...hee heeDAA, baiatul chiar te place dar ori e prea timid, ori ii e teama ca tu nu simti la fel.Arata-i ca il placi:Zambeste-i, vorbeste cu el...si de ce nu adu si tu in vorba fetele,zi ceva de genu':,,ce draguta este fata aia nu crezi?''. Daca el zice,,da,e draguta" tu zi:,,Pai pun pariu ca ai in jurul tau fete asa dragute tot timpul".El o sa rada, o sa zica ca nu-i asa sau stiu eu o sa dea un raspuns asa, evaziv.Atunci tu intreaba-l ce fel de fete ii plac lui,sau asa in general:,, ce fel de fete prefera baietii?".Adu si tu in discutie chestii de genul asta sa vezi cum reactioneaza, s-ar putea sa ai o surpriza.Sau intreaba-l pur si simplu cum crezi ca v-ar sta impreuna,sau ceva de genul. Daca nu pare prea incantat de idee,poti sa zici ca a fost doar o gluma.Dar eu cred ca o sa iasa ceva frumos, mai ales ca sunteti asa buni prieteni, totul depinde de tinewinking
Bafta si sa-mi zici si mie cum ti-a mers :*:*>big grin

1 răspuns:
| Cristi_1137 a răspuns:

Cred ca te place :->, sincer acum ar trebui sa ii faci cateva mici avansuri sau sa vorbesti cu el sincer. Oricum de obicei baietii intreaba fetele daca vor sa se combine. Deci arata-i macar putin ca tii la el si ca iti place de el. Fii tu insati. Succes big grin si nu folosi machiaj prea strident.