Ce dragut:XDin ce mi-ai povestit e intr-adevar ceva aici...DAA, baiatul chiar te place dar ori e prea timid, ori ii e teama ca tu nu simti la fel.Arata-i ca il placi:Zambeste-i, vorbeste cu el...si de ce nu adu si tu in vorba fetele,zi ceva de genu':,,ce draguta este fata aia nu crezi?''. Daca el zice,,da,e draguta" tu zi:,,Pai pun pariu ca ai in jurul tau fete asa dragute tot timpul".El o sa rada, o sa zica ca nu-i asa sau stiu eu o sa dea un raspuns asa, evaziv.Atunci tu intreaba-l ce fel de fete ii plac lui,sau asa in general:,, ce fel de fete prefera baietii?".Adu si tu in discutie chestii de genul asta sa vezi cum reactioneaza, s-ar putea sa ai o surpriza.Sau intreaba-l pur si simplu cum crezi ca v-ar sta impreuna,sau ceva de genul. Daca nu pare prea incantat de idee,poti sa zici ca a fost doar o gluma.Dar eu cred ca o sa iasa ceva frumos, mai ales ca sunteti asa buni prieteni, totul depinde de tine
Bafta si sa-mi zici si mie cum ti-a mers :*:*>
Cred ca te place :->, sincer acum ar trebui sa ii faci cateva mici avansuri sau sa vorbesti cu el sincer. Oricum de obicei baietii intreaba fetele daca vor sa se combine. Deci arata-i macar putin ca tii la el si ca iti place de el. Fii tu insati. Succes si nu folosi machiaj prea strident.