| musicON a întrebat:

So.vreau sa ma ajutati si pe mine cu ceva. nu-mi place ca ma supar prea repede si din nimicuri si oricat as incerca sa evit asta nu pot si mereu termin sa ma cert cu unele prietene...cum as putea sa fiu mai de treaba sau ce sa fac? unii prieteni au inceput sa ma evite si nici nu ma mai baga in seama si cand mergem undeva sau iesim pe afara ma simt in plus pentru ca toti vorbesc si nimeni nu ma baga in seama.ce as putea face?

2 răspunsuri:
| nicko a răspuns:

Cred ca esti intr-o perioada de "depresie"sa zic asa, stai linistita si eu am avut-o, eu mai simteam si ca nimeni nu e suficient de bun pentru a-mi fi prieten si ii evitam, apoi imi parea rau si ma evitau ei.Ai avut probleme in familie,sau orice altfel de probleme,ai pierdut pe cineva drag,te-ai certat cu ai tai? Faza este ca o sa treaca perioada,incearca sa faci orice lucru care iti place, sa te simti bine de la inceputul zile, nu stiu, mananca o ciocolata(daca te face fericita) si mergi cu ideea in cap "azi nimeni nu o sa imi strice ziua", Succes!

| AtateaConditii a răspuns:

Evita certurile, numai cand ai dreptate, cand esti sigura ca ai dreptate merita sa te certi nu din niimcuri, cereti scuze si spune-șe ca asta iti este firea dar vei incerca sa te controlezi.