| raluca_4573 a întrebat:

SOC! sa vedeti ce s-a intamplat zilele astea cu toata problema asta cu prietena isterica a celui mai bun prieten! am pus o intrebare mai demult si am primit destule raspunsuri bune si... asa cum mi-ati sugerat voi nu am mai iesit asa de des in oras cu prietenul.mai ales cand stiam ca fine si EA![gaseam tot felul de motive sa plec in alta parte].si acum doua zile am fost la majoratul unei prietene.la care prietenul meu a venit fara partenera lui, isterica![se pare ca erau certati de vreo 3 sau 4 zile.nu stiam motivul].ne-am distrat foarte tare la majoratul asta.am ras. a fost super[ca in vremurile bune!] mai pe seara l-am l-am rugat pe prietenul meu sa imi de sa dau un msg caci telefonul meu se descarcase! am trimis mesajul si destinul face ca fix atunci el sa primeasca un mesaj de la prietena! eu nu a observat nimic.telefonul era in mana mea nu era nici un pericol...ee curiozitatea m-a impins sa ii citesc msg[stiu ca i-am "violat" intimitatea. da r suntem foarte buni prieteni asa ca stiam ca nu o sa se supere"Si cam asa suna msg:"ma bucur mult ca te-ai dus la majorat fara mine.se pare ca ai uitat de mine! chiar nu te credeam asa! se pare ca prietena pentru tine e pe locul 2! multumesc mult!".am ramas putin surprinsa[stiam ca sunt certati dar nu stiam DC?!].asa ca...alimentandu-mi curiozitatea.am mai citit inca un msg.si apoi inca unu.si inca unu.pana la urma le-am citit pe toate ...se pare ca cei doi se certau prin msg pe tema"dc vb mai mult cu raluca[adica eu].la telefon decat cu mine[adica isterica].atunci prietenul meu a obs ca ii citisem msg si a zis ceva de genul"Aaa...presupun ca acum stii de ce am venit azi singur!".parea trist ca nu se poate imparti intre prieteni si iubita.desi am incercat eu sa ii explic ca nu se poate sa stea cu o asemenea fata.ca ar trebui sa isi impuna si el punctul de vedere. mi-a taiat repede macaroana spunand ca el CHIAR tine la ea! .in fine am trecut peste toate. dupa cum spuneam la inceput ...acum 2 zile m-am intalnit cu ea intamplator.si eram numai noi doua! ea foarte revoltata vine la mine.ca sunt marul discodiei intre ei doi! deja satula de iesirile ei.nu i-am mai intors spatele ca datile anterioare si i-am zis:Mai fato. tu esti bolnava la cap? ai o problema tu.foarte mare! dar cine te crezi? unde crezi ca esti aici? in telenovele s a faci scene din astea? care treaba cu tine.si mai ales de ce ma implici pe mine in toate prostiile tale! toate scenele astea de gelozie sunt dovada prostiei tale. .si mai ales toate motivele astea sunt doar in mintea ta bolnava! esti dusa rau fato! din partea mea poti sa te duci dr*cu*lui si sa nu te mai intorci! in schimb prietenul asta al tau de care iti cam bati joc. tine la tine enorm si tu nici nu iti dai seama! ea se uita asa intr-o parere la minelaughing[reactia mea a fost una surprinzatoare pentru ea.de-a dreptul vulcanicalaughing.se cam inverzise la fata]... dar nu zice nimic! dupa vreo 2 ore imi trimite un msglaughing: "imi cer scuza pentru toate scenele de gelozie pe care le-am facut.si imi pare rau ca te-am pus intr-o asemenea situatie! as fi incantata daca m-as putea revansa! crezi ca e prea tarziu?laughing)...deci...va multumesc muult pentru sfaturilaughing. dar ce credeti? o sa incerce acum sa se faca agreata? sau ce credeti ca a determinato sa isi schimbe toata atitudinea?!laughing

Răspuns Câştigător
pupimik
| pupimik a răspuns:

Mai mult sa sigur si-a dat seama ca pe tine nu te va putea scoate asa de usor din peisaj...ci mai degraba se indearteaza ea de el.Asa ca a intors placa...si prefera sa fiti prietene.
O a doua sansa merita... dar ai mare grija.Niciodata sa nu ai incredere in fetele de genul ei... pot fi mari prefacute. (Mai e si vorba aia...Keep your friends close...and your enemies closer.Ai grija sa nu o puna in practica)

12 răspunsuri:
cami
| cami a răspuns:

SOC! SOC! SOC! Simona Ptruleasa s- maritat! ...nu prea ma inteles nimic.cred car ar trebui sa rescrii, mult mai succintwinking

| moonY a răspuns:

Meriti un premiu pentru efort.

| Ben. a răspuns:

"scuza-ma draguta, n-am fost atent! poti sa repeti intrebarea '? "

| anonim a răspuns:

Interesanta poveste, insa am si eu o intrebare, de ce naiba nu ai pus tu ''SENZATIONAL NUMAI PE TPU'' inainte si ai pus SOC? nu ma astept sa-mi raspunzi, ci sa-mi dai cateva stupide.big grinbig grinbig grin

| anonim a răspuns:

@raluca-multumim pentru intelegere.iti vom fi recunoscatori data viitoare.rolling on the floor

| raluca_4573 explică:

Multumesc pentru raspunsurilaughing... data viitoare o sa va spun mai pe scurt...sa nu va pierdeti in detaliilaughing)))))

| mikutza a răspuns:

Draga eu una nu inteleg ce cauti tu in relatia asta....lasai in pace sa se iubeasca si nu te mai baga ca musca in lapte...caci cam din cauza unor fete ca tine se despart multe cupluri...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.
Orice om merită o a doua șansă.
Tu ce zici?
Pa, pa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poti sa'mi faci un rezumat?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Draga Raluca. Ai o telenovela impresionanta. Chiar imi place de tine, sincer. Daca mai inveti putina gramatica si-ti mai cizelezi o tzira stilu', sint convins ca or sa te angajeze aia de la 0tv scenarista. Ca Dihorconescu duce lipsa si-i scade si bruma de audienta pe care o are. Curaj si tine-o tot asa, ca promiti.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Asta e serialul de la ora 16:00?! mie imi vine sa plang! fata nu are pe nimeni la care poate povesti, nici macar prietenului ei de suflet, altfel nu ar fi lasat epistola asta aici.mai raluca, tu nu trebuie sa o iubesti pe fata asta, nici o sa o urasti si nici sa o apreciezi. este prietena prietenului tau ...adica un fel de prietena de gradul cinshpe.am inteles -baiatul o place pe fata-fata il place pe baiat-dar tu ce cauti in ecuatia lor proprie si personala?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Raluca, esti o finuta. Si inteleapta pe deasupra, ca ai prins shpilu' big grin