Mai mult sa sigur si-a dat seama ca pe tine nu te va putea scoate asa de usor din peisaj...ci mai degraba se indearteaza ea de el.Asa ca a intors placa...si prefera sa fiti prietene.
O a doua sansa merita... dar ai mare grija.Niciodata sa nu ai incredere in fetele de genul ei... pot fi mari prefacute. (Mai e si vorba aia...Keep your friends close...and your enemies closer.Ai grija sa nu o puna in practica)
SOC! SOC! SOC! Simona Ptruleasa s- maritat! ...nu prea ma inteles nimic.cred car ar trebui sa rescrii, mult mai succint
Interesanta poveste, insa am si eu o intrebare, de ce naiba nu ai pus tu ''SENZATIONAL NUMAI PE TPU'' inainte si ai pus SOC? nu ma astept sa-mi raspunzi, ci sa-mi dai cateva stupide.
Multumesc pentru raspunsuri... data viitoare o sa va spun mai pe scurt...sa nu va pierdeti in detalii)))))
Draga eu una nu inteleg ce cauti tu in relatia asta....lasai in pace sa se iubeasca si nu te mai baga ca musca in lapte...caci cam din cauza unor fete ca tine se despart multe cupluri...
Draga Raluca. Ai o telenovela impresionanta. Chiar imi place de tine, sincer. Daca mai inveti putina gramatica si-ti mai cizelezi o tzira stilu', sint convins ca or sa te angajeze aia de la 0tv scenarista. Ca Dihorconescu duce lipsa si-i scade si bruma de audienta pe care o are. Curaj si tine-o tot asa, ca promiti.
Asta e serialul de la ora 16:00?! mie imi vine sa plang! fata nu are pe nimeni la care poate povesti, nici macar prietenului ei de suflet, altfel nu ar fi lasat epistola asta aici.mai raluca, tu nu trebuie sa o iubesti pe fata asta, nici o sa o urasti si nici sa o apreciezi. este prietena prietenului tau ...adica un fel de prietena de gradul cinshpe.am inteles -baiatul o place pe fata-fata il place pe baiat-dar tu ce cauti in ecuatia lor proprie si personala?