"Cum se lasa unele prostite" ceva de genu'. Dar as uita imediat ca am gandit asta si nu m-ar mai interesa absolut deloc.
Prima reactie ar fi uite un curvar care sta cu ea pentru sex si asta e adevarul un baiat la 25 de ani cauta sex la fata de 15 ani, eu am 26 de ani si nu as sta cu o fata de 15 ani daca as vrea ceva serios, poate te iubeste cine stie
Stiu la ce faci referire(cred).
Dar in fine. Daca as fi sincer as zice cam asa...
Primul lucru care mi-ar veni in minte ar fi diferenta asta de varsta. Si chiar bate la ochi. Dar asta este si faza. Adica as fi sigur ca ar fi ceva mai mult de atat. Doar nu vezi asta zilnic nu? Sigur se ascunde o poveste foarte interesanta in spatele a ceea ce se vede.
Deci eu unul nu as reactiona urat sa zic asa, probabil m-ar bate gandul numai la ce se petrece in mintea celor doi, parerea mea.
Am mai spus. Nu vreau o relatie >.< Dar ma batea curiozitatea.
Ai aflat parerea mea
Pai nu te mai gandi la asta daca nu vrei... Ca dupa poate aflii si alte lucruri neplacute
Lucruri neplacute precum? Nu imi pasa daca aflu alte lucruri noi. Daca aud la stiri o descriere a unei crime nu schimb. E ca si cum ai fugi de adevar.
Nu te mai uita la stiri. Stirile spun numai lucruri rele.
Sunt interesante astea cu crimele dar totusi...
Si eu ma uitam dar nu prea mai am timp. Dar am invatat din toate astea. Acum nu ma mai surprinde nimic...
N-ai raspuns: Ce lucruri crezi ca as putea afla?
Pai poate tipul ala o sa intelega altceva.
Si poate tu o sa continui cu povestea asta si o sa ajunga si la urechile altora si nu stiu ce o sa creada. Dar ma rog nu o fie ceva neaparat rau.
Sau tu chiar. Tu te poti schimba. Iti posti schimba foarte mult perspectiva despre lume daca te gandesti la asta.
Dar poate nu zic eu bine ce zic acum...
Dar o sa fie cu siguranta un memont in vaita ta cand o sa te intrebi ce trebuie sa faci. O sa iti vina in minte toate amintirile din copilarie, toate regretele, si atunci trebuie sa faci alegerea corecta. Iar daca persista aceasta idee poate nu o sa fi suficient de rationala cat sa alegi ce trebuie.( CE trebuie, nu ce este bine, e o diferenta )
Sincer, nu știu. Oricum nu-mi place să văd oameni că se sărută așa în public. Nu-i înțeleg de ce o fac.
Nu e mare lucru.
Considerand ca as vrea sa locuiesc in jungla si sa imi formez propria civilizatie.
Dacă nu îi cunosc, nu am de unde să știu ce vârstă are fiecare.
În plus, cu ce mă ajută pe mine dacă îi judec sau mai știu eu ce?
Fiecare face ce vrea cu viața lui sau corpul lui.
Nu mă interesează că vecinul și-a cumpărat boxeri roz de la Calvin Klein.
Deci, nici o reacție.