anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Soooo...Avem o problema cam complexa la scoala si am nevoie de raspunsuri pentru ca nu mai suport. Treaba sta cam asa:
-Noi aveam anul trecut doua profe de romana : Ana si Maria sa zic ca le cheama. Ana facea cu noi si e o femeie extraordinara, iar Maria facea cu celelalte clase.
Ambele profe a trebuit sa plece. Profa noastra a avut cancer dar a reusit sa il invinga iar cealalta a pierdut o sarcina.
In locul lor au venit alte 2 profe: Ioana, pensionara, o inlocuieste pe Ana si Gabi, o fosta invatatoare de'a noastra care e foarte dtaguta, in locul Mariei.
-Problema este ca la ora de romana este foarte mare galagie, fiecare face ce vrea, profa se chinuie sa se faca auzita, iar cei care vor sa invere nu putem din cauza zgomotului. Sunt vreo 5 copii retardati care fac "caterinca" o numesc ei dar nu mi se pare.
Vreau sa mai zic si ca am dat test initial si toata lumea de plimba dintr'o banca in alta, tipau, multi s'au mutat de nebuni langa mine (tocilara), jumatate de clasa a avut copiute...UN HAOS TOTAL!
-Profa Maria, cea care a pierdut sarcina, se va intoarce peste vreo 2 saptamani si ii va lua locul lui Gabi, cea draguta si noi vom ramane tot cu Ioana pana in semestrul 2 cand Ana se va intoarce.
NU vreau sa imi imaginez cum va fi la TEZA!
-DA, cu diriga si directoarea am vorbit dar nu s-a rezolvat NIMIC.
Nu, profa nu ii da afara din clasa pe acesti 5 retardati!
Intrebarea mea esta daca putem sa facem ceva ca sa o convingem pe directoare sa fie Gabi profa noastra ( va reamintesc ca Ioana este pensionara) pentru ca asa o sa intelegem si noi ceva din lectie. Nu vreau raspunsuri puse doar ca sa ma incurajati, vreau raspunsuri sincere.
Va multumesc daca ati citit pana aici happy
P.S: HEEEELP!

1 răspuns:
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Daca sunt numai 5 zurbagii uniti-va ceilalti si luati atitudine impotriva lor. Mai incercati sa luati legatura si cu parintii lor. Filmati pe ascuns si puneti-i pe youtube cu numele scolii. Inspectoratul, probabil, se va sesiza si va lua masuri. Normal ar trebui sa intervina si protectia copilului dar astia nu-si fac treaba in cazuri mai grave.